grijspatroon
 • Kan ik voor mijn bedrijf financiering of subsidie krijgen voor innovatie?
  De overheid stimuleert innovatie door bedrijven. Bijvoorbeeld via een belastingvoordeel, innovatiekrediet of subsidie. Ook binnen Europa bestaan verschillende subsidiemogelijkheden voor innovatie.
 • Kan mijn bedrijf financiering krijgen om te groeien?
  Wilt u doorgroeien met uw bedrijf, maar zijn banken terughoudend om u krediet te verlenen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Zo kan de overheid borg voor u staan. Ook kunt u misschien een beroep doen op microfinanciering.
 • Welke soorten subsidies zijn er beschikbaar voor mijn bedrijf? 
  Er zijn verschillende soorten subsidies beschikbaar, bijvoorbeeld subsidies voor innovatie, duurzaamheid, digitalisering en export. Maar ook voor initiatieven op het gebied van scholing & arbeidsmarkt en regionale ontwikkelingen. Het type subsidie dat voor u beschikbaar is, hangt af van uw projecten, doelstellingen, branche en locatie. 
 • Kan ik subsidie krijgen voor een investering in duurzaamheid? 
  Duurzaamheid is een groot thema in het stimuleringsbeleid van de overheid, zowel in Nederland als in Europa. Dit betekent dat er diverse subsidies beschikbaar zijn voor duurzame investeringen voor uw bedrijf. 
 • Zijn Europese subsidies wat voor mij?
  Er zijn diverse Europese subsidies beschikbaar voor het mkb, grootbedrijven, onderzoeksinstellingen en samenwerkingsverbanden van de hiervoor genoemde partijen. Er zijn subsidies voor onderzoek, technologische ontwikkeling en demonstratieprojecten. De looptijd van de projecten is enkele jaren. 
 • Kunnen jullie helpen bij het schrijven van een subsidieaanvraag? 
  Absoluut! Wij helpen graag bij de projectvorming, het vinden van samenwerkingspartners, het verzamelen van de juiste informatie en wij verzorgen het opstellen en indienen van een subsidieaanvraag. 
 • Ons project is al gestart, kunnen wij nog gebruik maken van de diensten van AC Adviseurs? 
  Jazeker! Wij bieden advisering en ondersteuning op het gebied van projectbeheer. Neem contact met ons op en een van onze adviseurs komt graag bij u langs om het project en de status te bespreken. 

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief