sparringspartnerAls directeur bent u eindverantwoordelijk voor uw onderneming. U geeft niet alleen leiding aan de operationele organisatie maar moet ook richting geven aan de toekomst van uw onderneming. Dit vergt kennis en kunde op veel verschillende gebieden, zowel op strategisch als op operationeel niveau. De beslissingen zijn aan u. Maar heeft u zelf voldoende zicht op alle consequenties van uw beslissing? AC Adviseurs helpt u graag als onafhankelijk sparringpartner. Het vraagt ‘Good Thinking’ om vanuit heldere en weloverwogen beslissingen te werken aan een bestendige en duurzame groei.

De ‘waan van de dag’ is nog nooit zo groot geweest en de ontwikkelingen hebben zich nog nooit zo snel opgevolgd als op dit moment. Daardoor is het extra lastig om regelmatig afstand te nemen van de dagelijkse praktijk en bewust aandacht te besteden aan belangrijke strategische vraagstukken. Daarbij hebben de keuzen die u moet maken vaak verstrekkende gevolgen. Kunt u deze consequenties zelfstandig volledig overzien? In veel gevallen is het ook lastig vanuit de eigen organisatie hier inhoud aan te geven. U staat dus alleen in deze vaak lastige en veelomvattende beslissingen terwijl juist de dialoog met anderen leidt tot de meest waardevolle inzichten. 

Herkent u bovenstaande? Wellicht kan een sparringpartner of klankboard u ondersteunen? AC Adviseurs helpt u graag om op regelmatig afstand te nemen van uw dagelijkse praktijk. Door op structurele basis tijd vrij te maken om belangrijke strategische, maar ook operationele aandachtspunten van meerdere kanten te belichten. Waardoor u op basis van heldere afwegingen beslissingen kunt nemen. Niet door uitgebreide planvorming maar door kleine stappen voorwaarts en besluiten vervolgens te implementeren en concrete resultaten te boeken.

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief