sparringspartnerAls directeur bent u eindverantwoordelijk voor uw onderneming. U geeft niet alleen leiding aan de operationele organisatie maar moet ook richting geven aan de toekomst van uw onderneming. Dit vergt kennis en kunde op veel verschillende gebieden, zowel op strategisch als op operationeel niveau. De beslissingen zijn aan u. Maar heeft u zelf voldoende zicht op alle consequenties van uw beslissing? AC Adviseurs helpt u graag als onafhankelijk sparringpartner. Het vraagt ‘Good Thinking’ om vanuit heldere en weloverwogen beslissingen te werken aan een bestendige en duurzame groei.

strategieEen visie op de toekomst en een heldere strategie is noodzakelijk voor elke organisatie. De wereld om ons heen en de markten waarin u opereert veranderen snel, steeds sneller zelfs. Een goede strategie kan binnen deze dynamiek richting geven aan de duurzame ontwikkeling van uw onderneming en helpt uw ambities te realiseren. AC Adviseurs wil graag samen met u werken aan uw pad naar de toekomst. Met ‘Good Thinking’ geven we samen de toekomst van uw organisatie kleur en stellen we het benutten van kansen centraal. 

businessdevelopmentHeeft u als ambitieuze ondernemer ideeën voor nieuwe technologie, producten of diensten? Of de wens om te groeien met uw bestaande producten of diensten? AC Adviseurs ondersteunt u graag in het proces van business planning en –development. Een noodzakelijk proces om de stappen van productidee tot marktintroductie en groei vorm te geven en te realiseren. ‘Good Thinking’ vergroot uw kansen op succes.

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

right1

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief