projectfinanciering-garantiesHeeft u plannen voor een nieuw product of een onderscheidende dienst? Heeft u geld nodig om die plannen te realiseren? U beschikt over kennis, visie en ambitie, maar niet over voldoende financiële slagkracht? Twijfelt u of er in deze tijd partijen willen investeren in uw project? Hoe weet u zeker dat er naar alle financieringsmogelijkheden wordt gekeken? ‘Good Thinking’ gaat uit van de totale financieringsbehoefte, om zo de meest voordelige financieringsbronnen aan te boren.

Een goede voorbereiding vergroot de financieringskansen van uw activiteiten. Voor projectfinanciering zijn meerdere mogelijkheden denkbaar, zoals eigen geld, subsidies, kredieten, garanties, participaties door (informal) investeerders, crowdfunding, microkrediet. In de praktijk wordt vaak te beperkt gekeken naar uw financieringsmogelijkheden. Niet elke vorm van financiering is voor iedereen geschikt. Heeft u geld nodig? Kom dan goed beslagen ten ijs.

De aanpak van AC Adviseurs richt zich juist op uw totale financieringsbehoefte. Op basis van uw plannen en wensen kan AC Adviseurs de verschillende financieringsmogelijkheden inventariseren. En samen met u kijken we welke mogelijkheden het beste aansluiten bij u en uw organisatie. AC Adviseurs helpt u helder te krijgen wat uw ideale financieringsmix is en uw plan scherp te krijgen. Vervolgens helpen wij u bij het regelen van de financiering, inclusief de administratieve verplichtingen. Aangezien wij weten waar financiers naar kijken, kan uw organisatie tijdig inspelen op de voor de beoordeling relevante indicatoren. 

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

right4

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief