projectfinanciering-fondsenHoe stimuleert u duurzame betrokkenheid bij uw organisatie? Hoe realiseert u een goed idee? Vindt u het uitzoeken en aanschrijven van een fonds ingewikkeld? Doet u nog de juiste en goede dingen? Haalt u voldoende rendement uit uw project? ‘Good Thinking’ zorgt ervoor dat goede ideeën gekoppeld worden aan potentiële financiers én met inhoudelijke ondersteuning.

In Nederland bestaan er drie typen fondsen: geldwervende fondsen, loterijfondsen en vermogensfondsen. Er zijn honderden vermogensfondsen actief met uiteenlopende doelstellingen. Ook internationaal bestaan er tal van fondsen. Daarmee kan het uitzoeken en aanschrijven van een fonds behoorlijk ingewikkeld zijn. Fondsenwerving is echter veel breder dan alleen een zoektocht naar geld. Fondsenwerving gaat ook over het bijeenbrengen van kennis, menskracht, materialen of diensten. En het heeft ook te maken met positionering: hoe wil ik worden gezien?

AC Adviseurs kan u ondersteunen bij de keuzes over hoe uw onderneming zich profileert en bij het bijeenbrengen van kennis, menskracht, materialen of diensten. Wij ondersteunen u dan ook met alle bijkomende administratieve verplichtingen. 

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

right4

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief