projectmanagement-complianceWeet u welke voorwaarden voor uw specifieke project van toepassing zijn? Weet u welke gevolgen deze voorwaarden hebben op de uitvoering? Projecten krijgen geregeld te maken met een wirwar van interne en externe regelgeving. Hoe zorgt u ervoor dat u ‘in control’ bent en blijft? ‘Good Thinking’ is vooraf bepalen welke voorwaarden aan uw project verbonden zijn, welke consequenties en risico’s dit met zich meebrengt en vooral ook hoe u het project beheert.

Wet- en regelgeving kunnen voor een belangrijk deel de kaders en voorwaarden van uw project bepalen. Denk bijvoorbeeld aan de ontwikkeling van een technisch innovatief product waarvoor u subsidie heeft aangevraagd. Subsidie wordt alleen verstrekt onder bepaalde voorwaarden. Per subsidieregeling verschilt de aard en complexiteit van deze voorwaarden. Het is vervolgens de taak van de projectuitvoerder om aan deze voorwaarden te voldoen. Kan dit niet worden aangetoond of blijft de realisatie achter, dan heeft dit direct consequenties voor de hoogte van de financiële bijdrage.

AC Adviseurs kan u ‘ontzorgen’ vanuit de kennis en ervaring die wij hebben op het vlak van compliance van complexe subsidietrajecten. Hierbij streven wij naar transparantie en praktische oplossingen. Zo stellen wij u in staat om het project beheersbaar te krijgen en te houden. 

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

right5

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief