AC Adviseurs team

Kennismaking

Bent u geïnspireerd geraakt door onze visie en werkwijze? Neem dan snel contact met ons op. We starten altijd met een vrijblijvend en oriënterend gesprek. Onder het genot van een kopje koffie of thee leren wij u graag beter kennen. Een persoonlijke kennismaking is voor ons heel belangrijk. 

Oriëntatie

Tijdens dit gesprek proberen wij uw ambities en uitdagingen helder te krijgen. Wat houdt u bezig? Welke zaken zijn van invloed op uw toekomst en uw bedrijf? Waar zou u op langere termijn met uw organisatie willen staan? Wat maakt dit lastig voor uw organisatie? Wat is uw vertrekpunt? Waar liggen uw uitdagingen? Waar liggen uw kansen? Wat is hiervoor nodig? Wij dagen u uit verder te denken en verder te kijken.

Ons plan

Als er een klik is, maken wij vervolgens een plan van aanpak. Wat wilt u bereiken, hoe kunnen wij u helpen om dit te realiseren, wat gaat het kosten en wie doet wat en op welk moment? Waar nodig zullen wij dit plan mondeling toelichten. 

U bepaalt!

U bepaalt of wij meerwaarde kunnen bieden en of u ons ook uw vertrouwen gunt. U wilt een goed advies of juist maximaal worden ontzorgd. Het kan allemaal. Met de juiste persoon op de juiste plaats. Uw organisatie, uw wensen en het bereiken van praktische resultaten staan voor ons voorop.

Aan de slag!

Kiest u voor het benutten van kansen en een persoonlijke aanpak, dan gaan wij graag voor u aan de slag. De concrete stappen die wij nemen zijn afhankelijk van wat u wilt. Dat is maatwerk. In alle gevallen bent u verzekerd van ons commitment! Ons bevlogen team staat klaar om ‘Good Thinking’ ook voor u waar te maken. Een langdurige samenwerking vormt de basis. Samen werken aan het doen slagen van uw ambities. Dat is onze uitdaging!

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief