Mijn naam is Wessel van Dommelen en ik ben werkzaam als junior adviseur bij AC Adviseurs. Wat mij energie geeft is het meedenken en mede mogelijk maken van de innovatieve ideeën van onze klanten. Bent u benieuwd hoe ik hier aan bij wil dragen? 

De uiteenlopende ideeën en visies van onze klanten maken mijn functie een perfecte leerschool om mee te denken met de oplossingen van morgen. Altijd al in de breedte geïnteresseerd ben ik een bachelor gaan doen aan het University College Maastricht met een aanbod van computer science tot psychologie. Met een Research Master en uiteindelijk ook PhD in filosofie ben ik gedrild in het omdenken, maar de meerwaarde hiervan wil ik zoeken in de concrete projecten.

Daarom heb ik een mooie aansluiting gevonden bij AC Adviseurs. Het is een voorrecht om te zien hoe organisaties innovatieve ideeën en ambities weten te materialiseren en het geeft voldoening om ze daarbij samen met mijn collega’s een steuntje in de rug te kunnen geven.

In mijn privéleven komt mijn interesse in ideeën en verbreding terug. Zo houd ik van mooie gesprekken met vrienden, genieten van een muziekfestival, het luisteren van podcasts en het leren van een nieuwe sport. Met iedere ervaring heb ik weer meer bagage om mee te denken met de ander.

Het is belangrijk een vertrouwensband op te bouwen met collega’s en organisaties om op elkaar te kunnen bouwen en kritisch te durven zijn. Door een brede kijk te houden en altijd nieuwsgierig te blijven, ontdekken we nieuwe mogelijkheden. Een mooi voorbeeld: namens AC Adviseurs heb ik me laten scholen als ‘Software Engineer”, zodat we nog beter kunnen meedenken met onze klanten in de ICT sector. Dat is voor mij ‘Good Thinking’!

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief