Ik ben Ruerd de Jong en ik ben werkzaam als trainee consultant bij AC Adviseurs. Ik ben een nuchtere jongen die graag een goed boek leest en met een droog gevoel voor humor door het leven gaat. Ik zal u vertellen waarom AC Adviseurs zo ontzettend goed bij mij past en wat dit voor u betekent.

Mijn roots liggen in het mooie Friesland waar ik ben opgegroeid in een dorp genaamd Nijland. Na mijn middelbare school ben ik naar Groningen verhuisd om daar de studie Psychologie te doen. Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat mijn interesse meer lag in de richting van de mens binnen een organisatie dan het klassieke beeld van een psycholoog waarbij mensen op een leren bank hun verhaal doen. Dus na mijn bachelor ging ik door met de specialisatie Arbeids-, Organisatie en Personeelspsychologie.

Na mijn studie heb ik een tijd gewerkt in het onderzoek, heb ik mij hierna verdiept in de arbeidsmarkt van Noord-Nederland en heb ik uiteindelijke de keuze gemaakt om mij om te laten scholen tot software engineer. Dit vanuit de constatering dat IT en techniek een steeds prominentere rol in de gehele maatschappij vervult. Tijdens dit traject heb ik kennis mogen maken met AC Adviseurs en ben ik de gelukkige deelnemer die nu werkzaam is bij AC Adviseurs.

Voor mij is het belangrijk om mijzelf mentaal en fysiek uit te dagen. Ik geloof er in dat je mentaal op je piek bent als je jezelf fysiek ook blijft uitdagen. Zo haal ik veel plezier uit het puzzelen en onderzoeken van problemen om uiteindelijk tot de beste oplossing te komen. Dit doe ik het liefst in samenwerking met mensen waarbij ik energie haal uit een sterk team die gezamenlijk door de pieken en dalen heen komen en de verantwoordelijkheid nemen om het einddoel te bereiken.

Hiernaast speelt sport een belangrijke rol in mijn leven. Zo ga ik graag naar de sportschool waar ik mijzelf en mijn vrienden elke week uitdaag om beter te worden. Dit gaat op een bepaald moment met kleine stappen van 1 kg maar je blijft jezelf ontwikkelen. Zo kijk ik ook naar mijzelf op professioneel vlak. In het begin is er een zee aan informatie maar uiteindelijk heb je al deze kennis opgedaan en maak je steeds kleine stappen waardoor je blijft vooruitgaan en jezelf blijft ontwikkelen. Samenwerken en jezelf altijd stimuleren om stappen voorwaarts te maken. Dat is voor mij Good Thinking!

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief