Pauline Kuiper

Mijn naam is Pauline Kuiper. Zowel in mijn privé- als werkende leven word ik blij van mensen verder helpen met mijn kennis en vaardigheden. Wat mij hierin drijft?

Voordat ik bij AC Adviseurs kwam werken, heb ik een functie vervuld als verzekerings- en hypotheekadviseur. Wat ik zo mooi vond aan mijn werk was dat ik klanten kon ontzorgen, verder kon helpen met de kennis en vaardigheden die ik heb. De klant verrassen door net een stap meer te zetten dan zij verwachten. Klanten blij maken door een vraagstuk over te nemen.

Wat ik zo mooi vond aan mijn vorige baan, mag ik ook weer toepassen bij AC Adviseurs! Met de verscheidenheid aan klanten en de daarbij horende wensen van AC Adviseurs, kan ik ook nu mijn passie voor het adviseren en het omgaan met klanten weer kwijt.

Mijn overtuiging is dat je samen verder komt. Als iedereen zijn kwaliteiten inzet, kom je als team tot een optimaal resultaat. Ook in mijn privéleven werk ik graag samen. Ik ben regelmatig in de sportschool te vinden, hierbij volg ik het liefst de groepslessen omdat het groepsgevoel mij motiveert. Daarnaast tennis ik sinds een tijdje, waar je zowel als persoon als in teamverband je prestaties kunt laten zien en verbeteren. Dit is wat ik ook toepas in mijn werk. Ik kan goed zelfstandig werken en prestaties neerzetten, echter wordt het waardevoller wanneer je dit deelt met je team.

Zowel in mijn privéleven als werkende leven help ik graag mensen. Ik vind dat we in deze samenleving steeds minder (belangeloos) voor elkaar doen. In de zomer van 2014 ben ik mede om deze reden met een groep jeugd uit het dorp naar Tadzjikistan geweest. Hier hebben we meegebouwd aan een werkplek voor leeftijdsgenoten met een beperking. In dit land worden mensen met een beperking echt als minderwaardig gezien, dat zet je wel weer even met beide benen op de grond. Als iedereen zijn steentje bijdraagt, kunnen we met zijn allen de wereld een beetje mooier maken. Dat is ook wat ik uit wil dragen naar klanten. Neem nou het onderwerp duurzaamheid wat speelt bij veel klanten, een stap vooruit hoeft niet meteen groots te zijn, elke kleine stap is er weer een en helpt mee aan het grotere geheel. Dat is voor mij ‘Good Thinking’!

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief