Nikki Poelman

Mijn naam is Nikki Poelman en ik ben werkzaam als trainee consultant bij AC Adviseurs. Deze functie vervul ik met veel enthousiasme en plezier. Samen met mijn collega’s en ondernemers werken aan innovatieve projecten en een duurzamere wereld, daar krijg ik energie van!

Als geboren tukker heb ik mijn nuchtere opvoeding genoten in Twente. Na het behalen van mijn VWO-diploma besloot ik te gaan studeren in Groningen. De keuze voor de bachelor International Business was snel gemaakt, omdat de combinatie van het brede theoretische kader en het internationale karakter van de studie me enorm aanspraken. Na de bachelor af te sluiten met een aantal maanden studie in het zonnige Barcelona en de minor Psychology and Society afgerond te hebben, besloot ik te starten met de master Strategic Innovation Management. Ik kijk graag vooruit en denk het liefst in mogelijkheden, iets waar deze studie zich bij uitstek voor leent. Binnen de master heb ik me gespecialiseerd op het gebied van duurzaamheid, in mijn optiek een cruciale factor voor de wereld van morgen, waar ik me graag mee bezig houd.

Tijdens mijn master heb ik door het Master Internship Programma van de universiteit een stageplaats weten te bemachtigen bij AC Adviseurs. Ik was op zoek naar een dynamische stageplaats, waar ik mezelf volop kon ontplooien en waar innovatie centraal staat. Vanaf mijn eerste week als stagiair was ik geïntrigeerd door de vele innovatieve ideeën van ondernemers en de betrokkenheid van mijn collega’s. Ik voelde me als een vis in het water en ben na mijn stage direct aan de slag gegaan bij AC Adviseurs.

Ook in mijn huidige rol leer ik dagelijks nieuwe dingen en blijf ik mezelf ontwikkelen. Mede door mijn brede onderlegging ben ik in staat vanuit meerdere perspectieven klanten te ondersteunen bij een breed scala aan projecten. Geen dag is hetzelfde en als ik aan het eind van de werkweek terugkijk op alle uitdagingen die mijn collega’s en ik samen hebben aangepakt geeft me dit veel voldoening.

Naast mijn werk ben ik geregeld te vinden in de sportschool en houd ik enorm van koken. Ook vind ik reizen geweldig, en ontdek ik op bestemming graag de culinaire cultuur van de desbetreffende regio. Thuis probeer ik het bereiden van deze nieuwe gerechten onder de knie te krijgen en er mijn eigen draai aan te geven. Zowel privé als op het werk ben ik dus gedreven om nieuwe dingen te ontdekken en daarbij mijn grenzen te verleggen.

Mezelf blijven ontwikkelen, om zo, samen met ons gedreven team, klanten met een luisterend oor en scherpe blik bij te kunnen staan bij duurzame projecten voor de wereld van morgen. Dat is voor mij ‘Good Thinking’.

 

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief