Mirle van Merksteijn

Ik ben Mirle van Merksteijn. Ik zal u vertellen waarom AC Adviseurs zo ontzettend goed bij mij past en wat dit voor u betekent.

Toen ik mijn master Strategic Innovation Management had afgerond, stond ik voor de beslissing; welke baan past bij mij en mijn ambities? Hoe kan ik bijdragen aan een betere en innovatievere wereld? Ik vond het antwoord bij AC Adviseurs.

Allereerst is het werk bij AC Adviseurs zo leuk omdat we echt samen werken als een team. Tegelijkertijd krijg ik als Junior Adviseur de vrijheid om mijzelf te ontwikkelen. Het werk speelt perfect in op mijn interesses. Ik ben altijd al gefascineerd geweest door innovatie. Technologische ontwikkelingen, nieuwe producten en processen, nieuwe businessmodellen… Kom maar op! Als ik hierover hoor gaat er altijd van binnen een soort lampje branden; ik ga dan ‘aan’. De energie die op zulke momenten loskomt, besteed ik graag aan uw project.

Hetzelfde geldt voor alles wat met duurzaamheid te maken heeft. Een paar jaar geleden dacht ik; waarom zouden we eigenlijk níét een positieve impact kunnen hebben op de aarde? Zelf ben ik vooral erg geïnteresseerd in duurzame innovaties, circulaire economie-initiatieven en veranderingen binnen bedrijven die écht een verschil maken. Wat voor initiatieven en veranderingen zijn dat? En hoe kunnen ze worden verwezenlijkt? Ik denk graag met u mee.

Binnen mijn rol bij AC Adviseurs kan ik mijn passie voor schrijven goed kwijt. Ik hou ervan om informatie samen te voegen tot een duidelijk geschreven tekst, wat goed van pas komt bij het aanvragen van een subsidie. Hierbij vind ik het leuk om op details te letten en streef ik naar een zo hoog mogelijke kwaliteit. Tegelijkertijd ben ik erg nieuwsgierig en leergierig en hou ik ervan om mezelf te ontwikkelen. Bij AC Adviseurs is dit extra leuk, omdat mijn collega’s mij hierin ondersteunen. Dit zorgt voor een stukje synergie, wat erg inspirerend is!

Omdat ik mij altijd volledig inzet, vind ik het in mijn privéleven fijn om wat tot rust te komen. Dit doe ik bijvoorbeeld door meerdere malen per week yoga te beoefenen. Verder vind ik het leuk om te lezen, te puzzelen, te zingen en sinds kort ben ik een moestuintje gestart.

Eén van mijn grootste passies is echter reizen. Het ontdekken van nieuwe werelden, het uitwisselen van verhalen en het ervaren van de vrijheid die dit met zich meebrengt; heerlijk. Het is hier dan ook naar te herleiden waarom ik zo geïnteresseerd ben in uw verhaal. Wat drijft u? Wat wilt u bereiken? Hoe ziet uw wereld er uit? U hierin verder helpen, dat is voor mij ‘Good Thinking‘!

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief