Mats Knuif

Mijn naam is Mats Knuif, werkend als stagiair junior adviseur bij AC Adviseurs. Tijdens mijn studie aan de Rijksuniversiteit Groningen heb ik altijd de motivatie gehad om theorie in praktijk toe te passen. Met name business innovation heeft mij altijd weten te boeien. Het bijdragen aan zulke vraagstukken en daarbij iets kunnen betekenen voor anderen motiveert mij om uitzonderlijke prestaties te leveren. Wilt u weten hoe?

Aan het begin van mijn bachelor Economics & Business Economics ben ik tot het besef gekomen dat mijn interesses een breed vlak omvatten. Vandaar dat ik zo veel mogelijk vakken uit verschillende disciplines heb gevolgd. Dit heeft er uiteindelijk toe geleid dat ik twee masters ben gaan volgen: Work, Organization & Personnel Psychology en International Business & Management. Tijdens mijn studie was innovatie een veel voorkomend thema. Welke menselijke factoren dragen bij aan succesvolle innovatie, en minstens zo belangrijk, welke organisatorische factoren? Hoe kunnen ondernemingen hun klimaat/cultuur zodanig ontwikkelen om het meeste uit innovatie te halen? Wat levert innovatie nou eigenlijk op? En wat stelt ondernemingen ertoe in staat om te kunnen innoveren?

Mijn persoonlijke interesses en de kernactiviteiten van AC Adviseurs bleken een zeer goede match te zijn. AC Adviseurs houdt zich bij bijna elk project met voornoemde vragen bezig. Samen werken naar oplossingen, met zowel de klanten als de collega’s, dat is waar AC Adviseurs voor staat. Daarnaast is het onze missie om onze klanten optimaal te begeleiden bij projecten. Het zeer diverse portfolio van AC Adviseurs biedt mij de kans om mijn kennis in verschillende situaties toe te passen, waarbij mijn brede interesse erg goed van pas komt. Mede door mijn brede kennis vind ik het belangrijk dingen vanuit meerdere standpunten te bekijken. Dit is natuurlijk ook erg waardevol bij het ondersteunen van uw projecten. 

Dit vertaalt zich ook in mijn privé leven. In mijn vrije tijd ben ik graag met vrienden op stap en put ik energie uit de interactie met mensen. Daarnaast heb ik een zekere motivatie om te presteren in alle facetten van het leven. Waar er ook uitdagingen zijn, ik ga ze aan! Dat wil ik ook graag samen met u doen. Dat is voor mij ‘Good Thinking’!

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief