Mathijs Slomp

Als jonge, ambitieuze professional ben ik constant opzoek naar vernieuwing en verbetering. Zowel zakelijk als privé houd ik mijzelf scherp door nieuwe uitdagingen aan te gaan en zoek ik de samenwerking op om uit elke situatie het beste resultaat te halen. Wie ik ben en hoe ik deze ambitie in de praktijk breng?

Vanuit mijn studies ben ik opgeleid tot een regisseur; iemand die analyseert, plant en uitvoert. Ik heb geleerd om ‘out of the box’ te denken, projectmatig aan de slag te gaan en om met praktische oplossingen te komen. Het organiseren zit mij hierbij in het bloed. Het traject om vanuit een idee een doordacht plan tot uitvoering te brengen daagt mij telkens uit. De uitdaging vind ik in het feit om alle schakels van het project zo efficiënt en duurzaam mogelijk in te zetten. Dit geldt voor materieel, financiën, personeel en andere stakeholders. Het zoeken naar een juiste balans, verbinden en het creëren van draagvlak maakt dat een goed resultaat ook een duurzaam resultaat is.

Ik wil graag een verschil maken en maatschappelijk mijn steentje bij dragen. Dat probeer ik privé, maar het was ook de reden om de master Global Business & Stakeholder Management te kiezen. Duurzaam ondernemen gaat natuurlijk veel verder dan zonnepanelen en spaarlampen. De manier waarop een organisatie met haar stakeholders omgaat zegt werkelijk iets over de maatschappelijke betrokkenheid. Een duidelijke visie met praktische handvatten zorgen ervoor dat je klaar bent voor morgen!

Om te veranderen en te verbeteren moet je elkaar kunnen begrijpen. Zakelijk doe ik dat door te onderzoeken, analyseren en kritisch te zijn. Op persoonlijke vlak doe ik dat met reizen en ontdekken. Ik heb het geluk gehad om op zes werelddelen verschillende culturen, plaatsen en gewoontes te mogen aanschouwen. Met een tas op je rug elke dag opnieuw het avontuur aangaan, heerlijk!

Als consultant binnen AC Adviseurs neem ik in mijn backpack naast persoonlijke ervaringen een combinatie van analytisch denkvermogen met een pragmatische aanpak mee. Doordacht nadenkend over oorzaak en gevolg maar ook wat in de praktijk werk- en haalbaar is daagt mij telkens uit. Net als elke voetbalwedstrijd die ik speel. Mooi voetbal is belangrijk, maar uiteindelijk moet je ook gewoon winnen om je doel te bereiken.

De combinatie van studies, persoonlijke- en werkervaring maken mij tot iemand die graag betrokken is. Nieuwe ervaringen opdoen, projectmatig te werk gaan en uit elke situatie het beste halen dat is waar ik mij voor inzet. Verder gaan dan de verwachting en verder kijken dan vandaag. Dat is ‘Good Thinking’!

Blader door alle werknemers

icon
label
label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief