Martine Koonstra

Ik ben Martine Koonstra en ben werkzaam als Consultant Projectbeheer bij AC Adviseurs. Hoe complex en uitdagend een project ook is, ik probeer altijd op mijn eigen enthousiaste en inventieve manier om tot het beste resultaat te komen. Wilt u weten wat mij energie geeft?

Ik ben geboren en getogen in Friesland en woon samen met mijn vriend in Drachten. Ik ben afgestudeerd aan de opleidingen International Hotel Management (HBO) en International Business Management (MSc) aan de RUG in Groningen. Voordat ik bij AC Adviseurs ging werken heb ik zes jaar bij een groot zuivelbedrijf gewerkt op verschillende afdelingen, waaronder Subsidies, Learning & Development en Finance Shared Services.

In mijn vrije tijd sport ik graag en zoek ik de gezelligheid op bij familie en vrienden, het liefst onder het genot van een hapje en een drankje. Voor een feestje of borrel ben ik altijd te porren. Verder ben ik regelmatig te vinden op de tennisbaan en elke winter ga ik een weekje wintersporten met mijn familie, voor mij de ultieme ontspanning. Daarnaast vind ik het heerlijk om te reizen en veel van de wereld te zien. In alles wat ik doe zoek ik uitdaging; ik wil nieuwe dingen leren, uitdagende doelen behalen en nieuwe (bijzondere) activiteiten ondernemen.

De reden dat ik de consultancy in ben gegaan, is dat ik heel graag met mijn kennis en ervaring andere organisaties wil helpen om hun ambities te realiseren. Ik word er blij van om elke dag weer een bijdrage te mogen leveren aan allerlei mooie, innovatieve projecten. Mijn specialisme is het beheer van (subsidie)projecten, dit wordt vaak onderschat en kan daardoor leiden tot terugvordering van de subsidie. Zonde! En in veel gevallen onnodig.

We leven in een dynamische wereld waarin projecten continu in beweging zijn, de kunst is om alles goed en tijdig te managen, zodat je een optimale realisatie bereikt. Hoe complex en uitdagend een project ook is, ik probeer altijd op mijn eigen enthousiaste en inventieve manier om tot het beste resultaat te komen. Uiteindelijk draait het immers allemaal om een tevreden opdrachtgever, dat met elkaar bereiken is voor mij ‘Good Thinking!’.

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief