Marianne Schutter

Mijn naam is Marianne Schutter. Met veel plezier vervul ik de functie van adviseur bij AC Adviseurs. Waarom ik mijn werk zo leuk vind? Daar vertel ik graag wat meer over.

Vanuit AC Adviseurs kom ik bij veel verschillende organisaties over de vloer en het is altijd weer een verrassing om te zien met wat voor unieke projecten ondernemers bezig zijn. Het leuke hierbij is, is dat iedere onderneming – van eenmanszaak tot multinational – haar eigen ambities heeft. Zo wil de ene ondernemer groener en duurzamer werken, wil de ander investeren in innovaties en wenst een derde zich in te zetten voor de levenskwaliteit van de medewerkers. Om vanuit AC Adviseurs een vertaalslag te kunnen maken van al die ambities naar concrete plannen en zo te helpen die ambities te verwezenlijken, is hartstikke leuk en geeft mij veel voldoening. Ik ben dan ook erg benieuwd naar uw ambities en denk graag met u mee hoe deze gerealiseerd kunnen worden!

Bij AC Adviseurs werken we in een team van mensen met verschillende achtergronden, waardoor we elkaar goed aanvullen. Ikzelf heb een juridisch bestuurskundige achtergrond. Dit stelt mij in staat om de vaak ingewikkelde subsidieregelgeving om te zetten in praktische toepassingen voor uw onderneming. Ook ontzorg ik u graag in het verdere subsidietraject door de (juridische) randvoorwaarden te monitoren en hier adequaat op te reageren. Op die manier kunnen we ieder project tot een mooi einde brengen.

Verder ben ik dol op de goede dingen in het leven: lekker eten, reizen, gezelligheid. Zo word ik bijvoorbeeld erg blij van een goede maaltijd. Helemaal wanneer ik hier de perfecte wijn bij vind. De match tussen het eten en de wijn, is waar ik ook naar streef bij een samenwerking: elkaar aanvullen en elkaars goede punten naar boven halen en versterken. Dat is voor mij ‘Good Thinking’!

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief