Marianne Schutter

Mijn naam is Marianne Schutter en met veel plezier ben ik werkzaam als senior consultant bij AC Adviseurs. Waarom ik mijn werk zo leuk vind? Daar vertel ik graag meer over!

In mijn functie kom ik bij veel verschillende organisaties over de vloer en het is altijd weer een verrassing om te zien met wat voor unieke projecten ondernemers bezig zijn. Het leuke hierbij is, is dat iedere onderneming – van eenmanszaak tot multinational – haar eigen ambities heeft. Zo wil de ene ondernemer groener en duurzamer werken, wil de ander investeren in innovaties en wenst een derde zich in te zetten voor de levenskwaliteit van de medewerkers. Om vanuit AC Adviseurs een vertaalslag te kunnen maken van al die ambities naar concrete plannen en zo te helpen die ambities te verwezenlijken, is hartstikke leuk en geeft mij veel energie. Ik ben dan ook erg benieuwd naar uw ambities en denk graag met u mee hoe deze gerealiseerd kunnen worden.

Binnen mijn werk heb ik veel aan mijn juridisch-bestuurskundige achtergrond. Deze stelt mij in staat om overheidsbeleid en de vaak ingewikkelde subsidieregelgeving om te zetten in kansen en praktische toepassingen voor uw onderneming. En doordat ik altijd denk in mogelijkheden in plaats van in belemmeringen, komen er door samen te sparren vaak mooie projecten tot stand!

Verder ben ik dol op de goede dingen in het leven: lekker eten, reizen, gezelligheid. Zo word ik bijvoorbeeld erg blij van een goede maaltijd, gecombineerd met een lekkere wijn. De match tussen het eten en de wijn, is waar ik ook naar streef bij een samenwerking: elkaar aanvullen en elkaars goede punten naar boven halen en versterken. Dat is voor mij ‘Good Thinking’.

 

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief