Liesanne Veenstra

Mijn naam is Liesanne Veenstra en ik ben werkzaam als senior consultant bij AC Adviseurs. Samen werken om organisaties vooruit te helpen, dát is waar ik energie van krijg!

Tijdens mijn studieperiode ben ik erachter gekomen dat mijn interesse ligt bij het vooruit helpen van organisaties. Dat is ook de reden dat ik na mijn studie Bedrijfskunde MER heb gekozen voor een master Change Management. In de dynamiek van tegenwoordig is verandering de enige constante. Organisaties moeten voortdurend inspelen op veranderende omstandigheden en moeten blijven vernieuwen om onderscheidend te kunnen blijven. Ik vind het fantastisch om organisaties hierin te mogen bijstaan en te helpen bij het realiseren van hun ambities.

Daarnaast heb ik van jongs af aan gezegd: “Ik wil werk waar geen dag hetzelfde is”. Dat is precies ook hoe ik mijn werk als adviseur zou willen omschrijven. Vanuit AC Adviseurs hebben wij contact met veel verschillende ondernemers, in verschillende sectoren, met verschillende uitdagingen, kansen en ambities en met de meest uiteenlopende ideeën. Elke dag is anders en elke dag zijn er weer nieuwe uitdagingen. Dit maakt ook dat mijn interessegebied erg groot is: van duurzame mobiliteit, tot innovatie, scholing & arbeidsmarkt en regionale ontwikkelingen, ik ga er graag over in gesprek! Persoonlijk haal ik daar veel energie uit. Energie die ik probeer terug te geven met inzet en bevlogenheid. En energie die ik graag met jullie deel, want naast mijn werkzaamheden als senior consultant ben ik ook verantwoordelijk voor de (online) profilering van AC Adviseurs.

Ook privé ben ik gedreven om samen met anderen te werken aan een gemeenschappelijk doel. Dit doe ik bijvoorbeeld met mijn zaalvoetbalteam of op de padelbaan met vriendinnen. Gezamenlijk een prestatie neerzetten, dat vind ik het mooiste wat er is. Samen kun je meer bereiken dan alleen, een belangrijk motto, dat zowel privé als in het werk geldt.

Elke dag bezig zijn om samen te werken en daarbij organisaties vooruit te helpen. Het luisteren naar ambitieuze ideeën, het denken in kansen en het zoeken naar mogelijkheden en verbindingen. Dat is voor mij ‘Good Thinking’.

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief