Koen Gengler

Mijn naam is Koen Gengler en ik werk met veel plezier als Trainee Consultant bij AC adviseurs. De wereld om ons heen verandert snel. Het meewerken en -denken aan innovatieve en duurzame projecten in verschillende vakgebieden is iets wat mij veel energie geeft. Benieuwd wat mij nog meer drijft?

Momenteel woon ik met veel plezier in Groningen, maar ik ben als kind opgegroeid in De Wijk, een klein dorpje in Drenthe. Hier heb ik een lange tijd gewoond, terwijl ik mijn middelbare school afrondde in Meppel. Ik ben altijd creatief bezig geweest en heb om die reden ook gekozen voor een Bachelor Media & Entertainment management aan Stenden hogeschool in Leeuwarden. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen bij een productiehuis in Brussel en hielp daar mee aan de realisatie van grote reclame-, televisie- en filmprojecten. Tijdens deze stageperiode kwam ik er achter dat ik projectgericht werken leuk vind, maar ook dat ik persoonlijk duurzaamheid erg belangrijk vind. Om die reden ben ik verder gaan studeren en heb ik de master Strategic Innovation Management aan de Rijksuniversiteit Groningen voltooid. Die master heb ik ingevuld met een focus op ‘Sustainable Society’.

Het op een creatieve manier kunnen bijdragen aan nieuwe innovaties is iets wat ik met mijn achtergrond goed kan. Zelf heb ik een ondernemend karakter. Door mijn ondernemende karakter krijg ik veel energie van het ondersteunen van innovatieve organisaties. Het werken in het enthousiaste en gedreven team van AC Adviseurs geeft mij de mogelijkheid om zelf, maar vooral ook onze klanten te helpen te vernieuwen en verder te ontwikkelen.

Ik vind het leuk om mezelf uit te dagen en daarbij buiten mijn comfort-zone te treden. Zo heb ik een gedeelte van mijn studie in het buitenland gevolgd, evenals mijn stage. Daarbij hou ik van reizen en nieuwe mensen ontmoeten. Verder is sport is voor mij erg belangrijk. Ik hou ervan om mezelf op fysiek vlak uit te dagen. Dit doe ik dan ook bijna dagelijks. Mezelf fit voelen en houden is voor mij essentieel om te presteren op het werk, maar ook privé. Ook dit zie ik als een soort persoonlijk ‘project’. Ik vind het leuk om te werken richting een echt doel. Resultaten behalen, en onderweg altijd open blijven staan voor ontwikkeling en groei. Dat is voor mij ‘Good Thinking’.

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief