Ik ben Kevin Dix en elke dag ga ik als trainee consultant bij AC Adviseurs met veel plezier aan de slag, om zo met klanten en collega’s te werken aan een innovatieve en duurzame toekomst! Wilt u weten wat mij nog meer drijft?

Oorspronkelijk kom ik uit Eerbeek, een klein dorp aan de Veluwe. Na het behalen van mijn VWO-diploma vloog ik echter al gauw uit om bij de Rijksuniversiteit Groningen een bachelor te volgen in International Business. Door deze bachelor kwam ik achter wat mij het meest intrigeerde – het proces van het ontwikkelen van een idee tot uiteindelijk een succesvol, commercieel product. Om deze reden heb ik ook besloten om twee masters te volgen, waar ik veel over de uitersten van dergelijke processen kon leren, namelijk enerzijds Strategic Innovation Management en anderzijds Marketing Management. Waar Strategic Innovation Management zich bezig houdt met het omzetten van een idee tot een concrete innovatie, biedt Marketing Management de mogelijkheid om te leren hoe deze innovaties ook succesvol verkocht kunnen (blijven) worden.

Omdat ik als persoon niet van stil zitten hou, heb ik naast mijn studies altijd gewerkt. Zo ben ik eerst aan de slag gegaan als klantenservice specialist, waar ik later doorgroeide tot coördinator om uiteindelijk de overstap te maken naar accountmanager in de zakelijke markt. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik naast het volgen van mijn studies ook allerlei praktische vaardigheden kon ontwikkelen, die mij nu in een rol als consultant goed van pas komen.

Om meer gevoel te krijgen bij de ‘consultancy’ wereld heb ik er tijdens mijn studie bewust voor gekozen om bij AC Adviseurs een praktijkstage te doen. AC Adviseurs was voor mij een uitstekende keuze, vanwege de mogelijkheden om ervaring op te doen in zaken waar ik veel energie uit haal – het omzetten van ambities en ideeën in commerciële eindproducten. Doordat ik vanaf dag één betrokken werd bij verschillende projecten en daarnaast de vrijheid kreeg om mijn ideeën verder te ontwikkelen, was na afloop van mijn stage voor mij de keuze om te blijven en aan de slag te gaan als trainee consultant erg snel gemaakt.

Zowel tijdens als naast het werk vind ik het belangrijk om mezelf continu uit te dagen. Ik probeer graag nieuwe dingen en ben iemand die ook doorzet tot iets lukt, met als doel het maximale uit mezelf te halen. Hierdoor heb ik een echte winnaarsmentaliteit ontwikkeld. Zo heb ik bijvoorbeeld - terwijl ik nog nooit op een racefiets had gezeten – besloten mee te doen met de Giro di Kika, om geld op te halen voor onderzoek naar de genezing van kinderkanker. Niet omdat ik fietsen nu zo leuk vond, maar wel omdat ik graag iets voor één van mijn beste vrienden wilde betekenen. Niets doen is geen optie!

Wat mij dagelijks motiveert is het succes van zowel onze klanten als dat van AC Adviseurs, en uiteindelijk mijn eigen succes. Ik probeer het maximale uit elke dag te halen en daarom staat mijzelf ontwikkelen hoog in het vaandel. Mijzelf ontwikkelen, zodat wij samen alleen maar meer successen kunnen behalen, dat is voor mij ‘Good Thinking’!

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief