Gabriëlla de Ronde

Mijn naam is Gabriëlla de Ronde en ik ben als secretaresse werkzaam bij AC Adviseurs. Ik ben een energieke, creatieve geest die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert om zowel privé als zakelijk alles op rolletjes te laten lopen. Hoe ik dat doe?

Vanuit mijn enthousiaste persoonlijkheid, praktische basishouding en doorzettingsvermogen is het mij gelukt om vele doelen op allerlei gebieden te bereiken, waaronder in het secretariële vak. Sinds een aantal jaren ben ik in het bezit van een directiesecretaresse diploma: een diploma dat perfect bij mij past. Ik ben een aantal jaren actief geweest in de financiële wereld, maar ook op verzekeringsgebied kan ik mijn mannetje slaan. Ik neem werk uit handen van mijn collega’s zodat zij zich kunnen bezig houden met wat er echt toe doet.

Zowel privé als zakelijk zorg ik ervoor dat alles op rolletjes loopt. Ik haal veel energie uit het samenwerken met klanten en collega’s. Ik hou van aanpakken en zorg daarbij voor structuur en overzicht. Ook in mijn werk bij AC Adviseurs zie ik dit terug. Elke dag zoek ik de ultieme combinatie tussen persoonlijke en professionele aspecten zodat ik mijn collega's op gestructureerde wijze allerlei werk uit handen kan nemen, waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Daarbij loopt een drietal competenties als rode draad door mijn carrière: praktisch inzicht, hands-on mentaliteit en servicegerichtheid. Deze drie competenties kenmerken mij en maken ook dat ik als 'spin in het web' binnen het team van AC Adviseurs helemaal op mijn plek ben.

Een werkomgeving waarbij het persoonlijk contact, de zorg en de dienstverlening voor u als klant centraal staat. Dat is voor mij ‘Good Thinking!

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief