Douwe Sjoerd Sijbrandij

Mijn naam is Douwe Sjoerd Sijbrandij, en ik ben werkzaam als junior adviseur bij AC Adviseurs. Wat mij ontzettend aanspreekt is het mensgerichte en klantgerichte van de organisatie. AC Adviseurs is een warme club mensen waar je het werk echt samen doet!

Wat als een rode draad door mijn studietijd en carrière loopt is mijn interesse in mensen. Na mijn middelbare school koos ik voor een hbo Toegepaste Psychologie aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ik wilde beter gaan begrijpen waarom mensen doen wat ze doen en wilde ook inzicht krijgen in hoe het gedrag van mensen te beïnvloeden is. Tijdens mijn verdieping Arbeid & Organisatiepsychologie kwam ik al in aanraking met organisatieverandering. In dat onderwerp wilde ik me meer verdiepen, daarom ben ik na het hbo een master Change management aan de RuG gaan volgen. In het verlengde van psychologie wilde ik me meer richten op organisaties en welke rol structuren en mensen speelden in organisatieverandering. Mijn werk bij AC Adviseurs sluit goed aan bij mijn studieachtergrond, want hier leer ik ontzettend veel over hoe organisaties en hun dynamieken werken in de praktijk.

In mijn vrije tijd doe ik aan voetbal, voor mij de beste vorm van ontspanning na drukke dagen. Even alleen bezig zijn met de bal, je tegenstander en het (vijandelijke) doel is voor mij de beste manier om mijn gedachten te verzetten en nieuwe energie op te doen. Ook sta ik graag in de keuken om nieuwe gerechten uit verschillende landen uit te proberen, iedere week kook ik met een vriend een gerecht uit een ander land. Wat me verder typeert is dat ik het belangrijk en waardevol vind om uit mijn comfortzone te stappen, nieuwe dingen en mensen te leren kennen en zo mijn blik op de wereld te verbreden.

En nieuwe dingen ontdekken, dat kan bij AC Adviseurs heel goed! De diversiteit aan klanten, in alle soorten en maten, en hun verschillende ambities, wensen en projecten. Bij AC Adviseurs draag ik bij aan het werk vanuit mijn vermogen goed samen te kunnen werken met klanten. Ik geloof namelijk dat een goede relatie met klant en collega’s bij uitstek het vertrekpunt is voor een goede samenwerking en een goed resultaat. Dat is voor mij “Good Thinking”!

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief