Arjen Koomen

Ik ben Arjen Koomen en één van de oprichters en partners van AC Adviseurs. Ik ben een kind van mijn tijd, want ik geloof in duurzame vooruitgang. Als ik zie wat voor stappen er maatschappelijk én economisch gezien voorwaarts zijn gezet in mijn tot nu toe relatief korte leven, dan is dat enorm! Wat dit voor mij persoonlijk betekent?

Het biedt mij veel inspiratie in mijn dagelijkse leven. Maar het maakt ook dat ik zelf vooral in kansen en mogelijkheden denk in plaats van in bedreigingen en risico’s. Het is toch schitterend dat wij met techniek als middel, ons leven meer gemak, diepgang, welvaart en welzijn kunnen geven? Vernieuwingen hebben wij te danken aan mensen die grenzen durven te verleggen. Mensen die ergens in geloven en die daaraan hun bevlogenheid ontlenen. Die bevlogenheid zie ik terug bij veel van de organisaties waar wij voor werken. Ik vind het geweldig dat ik als adviseur vaak als één van de eersten bij veel initiatieven in de keuken kan kijken en dat ik vanuit mijn kennis, kunde en ervaring een bijdrage mag leveren aan het realiseren van een idee.

Zelf probeer ik eenzelfde bevlogenheid in mijn dagelijkse werk te leggen. Ik leef daarbij vanuit de overtuiging dat stilstand absoluut achteruitgang is. Er zijn in mijn ogen altijd mogelijkheden om dingen beter, slimmer, efficiënter te doen. Zowel voor organisaties als voor mensen. Ik ben van mening dat iedere organisatie en ieder individu zich voortdurend zou moeten (blijven) ontwikkelen. Ken je eigen verantwoordelijkheid. Zoek je grenzen op en verleg deze. Realiseer je ambities. Dit geldt ook voor mijzelf. Ik hanteer voor mijzelf de hoogst haalbare norm. Op deze manier doe ik nieuwe ervaringen op en probeer ik dagelijks mijn horizon te verruimen. Waarbij ik wel oog houd voor de ‘kleine’ dingen van het leven, want daar geniet ik ook erg van. Van het knerpende geluid van verse sneeuw onder mijn schoenen tot de glinstering van weerkaatsende zonnestralen op het water.

Ik geloof als mens nadrukkelijk in de kracht en meerwaarde van het collectief. Door daarbij expliciet te zoeken naar een gemeenschappelijk doel en gezamenlijke belangen, kan ieder van ons vanuit zijn eigen plek in het geheel bijdragen aan gemeenschappelijke vooruitgang. En ook zelf groeien. Zo kunnen we samen ambities op allerlei vlakken waarmaken.

Elke dag ontwikkelen we AC Adviseurs samen weer verder en bereiden we onze organisatie voor op toekomstige generaties. Samen met ons gehele team een duurzame vooruitgang realiseren, met het oog op de toekomst. Niet alleen voor onszelf, maar juist ook voor onze klanten en relaties. Dat is ‘Good Thinking’!

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief