Anco Buning

Mijn naam is Anco Buning. Ik ben oprichter en partner van AC Adviseurs.

Sport is de rode draad in mijn leven. Van Atletiek tot Zeilen, ik heb er wat mee. Dit heeft mij mede gevormd tot de persoon die ik ben: prestatiegericht en competitief ingesteld. Wat mijn doel is?

Aranka Vergoossen

Mijn naam is Aranka Vergoossen. Ik ben als project beheerder werkzaam bij AC Adviseurs en vervul deze functie met groot plezier. Ik ontzorg graag onze klant door er voor te zorgen dat de administratieve kant van een project als een huis staat.

Arjen Koomen

Ik ben Arjen Koomen en één van de oprichters en partners van AC Adviseurs. Ik ben een kind van mijn tijd, want ik geloof in duurzame vooruitgang. Als ik zie wat voor stappen er maatschappelijk én economisch gezien voorwaarts zijn gezet in mijn tot nu toe relatief korte leven, dan is dat enorm! Wat dit voor mij persoonlijk betekent?

Gabriëlla de Ronde

Mijn naam is Gabriëlla de Ronde en ik ben als secretaresse werkzaam bij AC Adviseurs. Ik ben een energieke, creatieve geest die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert om zowel privé als zakelijk alles op rolletjes te laten lopen. Hoe ik dat doe?

Germen Nuis

Mijn naam is Germen Nuis en ik ben werkzaam als junior adviseur bij AC Adviseurs. De wereld om ons heen veranderd continu, iets wat ik niet alleen interessant vind, maar ook waar ik u bij kan helpen. Wilt u weten wat mijn andere drijfveren zijn?

Lars Amels

Mijn naam is Lars Amels en ik werk als consultant bij AC Adviseurs. Ik haal veel voldoening uit het adviseren en vooruit helpen van organisaties en doe dit ook graag voor die van u. Wilt u weten wat mij drijft?

Liesanne Veenstra

Mijn naam is Liesanne Veenstra en ik ben werkzaam als senior consultant bij AC Adviseurs. Samen werken om organisaties vooruit te helpen, dát is waar ik energie van krijg!

Marianne Schutter

Mijn naam is Marianne Schutter en met veel plezier ben ik werkzaam als senior consultant bij AC Adviseurs. Waarom ik mijn werk zo leuk vind? Daar vertel ik graag meer over!

Martine Koonstra

Ik ben Martine Koonstra en ben werkzaam als Consultant Projectbeheer bij AC Adviseurs. Hoe complex en uitdagend een project ook is, ik probeer altijd op mijn eigen enthousiaste en inventieve manier om tot het beste resultaat te komen. Wilt u weten wat mij energie geeft?

Mathijs Slomp

Als senior consultant ben ik constant opzoek naar vernieuwing en verbetering. Zowel zakelijk als privé houd ik mijzelf scherp door nieuwe uitdagingen aan te gaan en zoek ik de samenwerking op om uit elke situatie het beste resultaat te halen. Wie ik ben en hoe ik deze ambitie in de praktijk breng?

Pauline Kuiper

Mijn naam is Maud van Zanten. Als consultant bij AC Adviseurs combineer ik mijn creativiteit en Twentse nuchterheid om samen met klanten hun bedrijf en daarmee de wereld een stukje beter te maken. Ik heb ervaren dat juist het bundelen van verschillende ideeën kan leiden tot de beste plannen. Wilt u weten wat mij daarbij inspireert en motiveert?

Nikki Poelman

Mijn naam is Nikki Poelman en ik ben werkzaam als trainee consultant bij AC Adviseurs. Deze functie vervul ik met veel enthousiasme en plezier. Samen met mijn collega’s en ondernemers werken aan innovatieve projecten en een duurzamere wereld, daar krijg ik energie van!

Ik ben Ruerd de Jong en ik ben werkzaam als junior adviseur bij AC Adviseurs. Ik ben een nuchtere jongen die graag een goed boek leest en met een droog gevoel voor humor door het leven gaat. Ik zal u vertellen waarom AC Adviseurs zo ontzettend goed bij mij past en wat dit voor u betekent.

Wietse van Koeveringe

Mijn naam is Wietse van Koeveringe en ik ben mede-oprichter en partner van AC Adviseurs. Met en bij de oprichting van AC Adviseurs, heb ik altijd een duidelijk doel voor ogen gehad. Wat dit is?

Willy Sulter

Ik ben Willy Sulter, en als financieel medewerkster werkzaam bij AC Adviseurs. Zowel privé als in mijn werk heb ik mijn zaken graag goed voor elkaar. Hoe ik dit voor elkaar krijg?

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief