OnLevel maakt hoogwaardige glasbalustrades in alle soorten en maten. Als leverancier van mooie, veilige en duurzame balustrades voor woon- of werkomgeving zocht OnLevel bewust de samenwerking met AC Adviseurs. Aan het woord is Frank Nijholt, over de ontwikkelingen die OnLevel de afgelopen jaren heeft doorgemaakt, de samenwerking met AC Adviseurs en de bijdrage van AC Adviseurs aan het formuleren en realiseren van de strategie en innovatiedoelstellingen van OnLevel.

OnLevel is het adres voor hoogwaardige glasbalustrades. Deze positie is ontstaan door de sterke ontwikkeling die OnLevel de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. De onderneming heeft, na een diepgaande strategische heroriëntatie, de keuze gemaakt de bedrijfsactiviteiten te focussen op rvs-glasbalustrades. Door te investeren in innovatie, productontwikkeling, marketing en interne organisatie is het de organisatie gelukt en een nieuw en exclusief merk (OnLevel) en productassortiment gerealiseerd in de markt te zetten.

OnLevel is hierdoor in staat, ondanks een krimpende markt, sterk te groeien. Zowel nationaal als internationaal, als full-service projectorganisatie en via diverse distributiekanalen waarbij producten worden afgezet aan lokale installateurs. “Mede door AC Adviseurs is het ons gelukt deze groei zo snel te realiseren, aldus Frank Nijholt, directeur en mede-eigenaar van OnLevel. Natuurlijk moeten wij zelf ons werk doen, dagelijks onze klanten verassen en ons geld verdienen. De samenwerking met AC Adviseurs draagt echter aan alle kanten in de organisatie bij om deze beter, efficiënter en meer gestructureerd te maken. Dit maakt het makkelijker in de markt effectief te opereren.”

Met onze aanpak ondersteunen wij OnLevel op een planmatige manier haar strategie en innovatiedoelstellingen te formuleren en hieraan gedocumenteerd uitvoering te geven. “AC Adviseurs helpt ons door regelmatige brainstorm-momenten afstand te nemen van de dagelijkse praktijk. Dit dwingt ons op een gestructureerde manier invulling te geven aan innovatie en productontwikkeling.” Het mes snijdt hierbij aan twee kanten. De sessies geven AC Adviseurs de noodzakelijke input om voor OnLevel vroegtijdig en succesvol aanspraak te maken op diverse subsidiemogelijkheden en de formulering van het businessplan voor de verkrijging van de benodigde groeifinanciering. “Door deze planmatige aanpak aangevuld met externe bronnen van subsidies en financiering kunnen wij op hoog tempo innovaties ontwikkelen en in de markt introduceren. We lopen hierdoor continu voorop in de markt.”

Wilt u meer weten over OnLevel? Kijk dan eens op www.onlevel.nl

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief