Op 7 en 8 november 2023 hebben wij deelgenomen aan de Promotiedagen in Groningen. Het was een fantastische gelegenheid waar we inspirerende gesprekken hebben gevoerd. En we hadden ook nog eens een hele leuke raad-en-win actie! Benieuwd naar de uitslag?

Verbonden met Talent
De stand van AC Adviseurs stond op het werkgeversplein, waar veel mensen de weg naartoe wisten te vinden. Een van de hoogtepunten van het evenement was de mogelijkheid om in contact te komen met getalenteerde studenten en werkzoekenden. Onze stand was een ontmoetingsplaats waar we gesprekken voerden over hun ambities, vaardigheden, maar ook maatschappelijke thema’s zoals duurzaamheid en innovatie. Het was inspirerend om te zien hoeveel potentieel er aanwezig is onder de nieuwe generatie professionals, maar ook in de innovaties van bedrijven die zich op het evenement presenteerden.

Het potentieel van Noord-Nederland
Daarnaast konden we netwerken met verschillende organisaties, waaronder bestaande en nieuwe klanten en relaties. Het delen van ervaringen, ideeën en inzichten met deze innovatieve partijen biedt veel mogelijkheden voor in de toekomst. Juist om duurzaam en toekomstbestendig te ondernemen kunnen wij veel voor onze klanten betekenen. Ook hierin blijkt weer de kracht van persoonlijk contact. De Promotiedagen biedt een unieke kans om face-to-face in gesprek te gaan met zakelijk Noord-Nederland en echte verbindingen te leggen. Dit is iets wat centraal staat in ons werk: het opbouwen van duurzame relaties.

Winactie
Bij onze stand kon iedereen een gok doen hoeveel chocolademunten er in onze ‘’subsidiepot’’ zaten. Dit is dan ook massaal gebeurd. Maar liefst 125 mensen hebben de gok gewaagd, en we hebben een winnaar! De precieze hoeveelheid in de pot was … 502 munten! De winnaar is inmiddels op de hoogte gebracht om de prijs in ontvangst te nemen.

Tot volgend jaar!
Al met al was onze deelname aan de Promotiedagen in Groningen een waardevolle ervaring. We zijn enthousiast over de nieuwe connecties die we hebben gemaakt, de inzichten die we hebben opgedaan en alle geïnteresseerden te spreken. Het evenement heeft onze overtuiging versterkt dat persoonlijk contact cruciaal is voor succes.

Heeft u ons ook gezien op de promotiedagen en wilt u graag nog even verder in gesprek? Of kon u er helaas niet bij zijn? Wij staan altijd open voor een kop koffie!

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief