Het kabinet zet met een tweetal subsidies in op digitalisering binnen het mkb. Wilt u weten of deze subsidieregelingen voor u interessant zijn? Lees hier verder!

€ 2.500 subsidie voor digitalisering binnen het mkb
Veel mkb’ers zouden graag stappen maken op het gebied van digitalisering, maar weten niet goed waar de eerste stap gezet kan worden. Hiervoor is de subsidieregeling mijn digitale zaak in het leven geroepen. Ondernemers met een jaarlijkse omzet van minder dan €10 miljoen en maximaal 50 medewerkers kunnen tot €2.500 subsidie ontvangen voor een groot scala aan digitaliseringsactiviteiten, bijvoorbeeld op het gebied van social media, websites en webshops, maar ook het digitaliseren van de boekhouding.

Vooral het mkb in Overijssel wordt gestimuleerd om te digitaliseren
Ook in Overijssel wordt er ingezet op digitalisering voor het mkb, maar dan met focus op de industrie. De provincie Overijssel stelt €1 miljoen beschikbaar voor digitalisering van bijvoorbeeld productieprocessen. Los van digitalisering is het budget ook bedoeld voor haalbaarheidsonderzoeken, advies en ondersteuning op het gebied van circulair ondernemen.

Heeft u plannen voor digitalisering van uw bedrijf?
Dan kan subsidie zorgen voor een (financieel) duwtje in de rug! Of wilt u, als mkb’er uit Overijssel, meer weten over de subsidie voor digitalisering en circulair ondernemen? Neem dan snel contact met ons op! Wij sparren graag met u over de mogelijkheden.

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief