Heeft u plannen voor een innovatief project op het gebied van natuur, milieu of klimaat? Wellicht komt uw idee in aanmerking voor de LIFE-subsidieregeling. Lees hier meer! 

Het LIFE-programma draagt bij aan het Europese milieu- en klimaatbeleid, zoals de Green Deal
Hierbij is het mogelijk subsidie te ontvangen voor projecten op het gebied van natuur, milieu, klimaat en circulaire economie. Denk bijvoorbeeld aan projecten die zorgen voor een vermindering van de CO2-uitstoot, het hergebruiken van reststromen of het verbeteren van de luchtkwaliteit. Projecten dienen zich in een demonstratie- of pilotfase te bevinden en hebben een grote potentie voor Europese uitrol. Elke organisatie in de EU kan een aanvraag indienen, van grote en kleine bedrijven tot overheden en ngo’s.

Wij kijken graag mee naar de mogelijkheden!
Aanvragen kunnen dit jaar worden ingediend t/m oktober. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van LIFE-subsidie voor uw project? Of heeft u ideeën en ambities op het gebied van milieu en klimaat die u graag wilt verwezenlijken? Neem dan gerust contact met ons op. Ons team van AC Adviseurs staat voor u klaar om te sparren!

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief