Ben jij klantgericht, nauwkeurig, communicatief vaardig en probleemoplossend ingesteld? En kun jij de juiste prio's stellen, plannen en organiseren? Wacht dan niet langer en kom werken bij AC Adviseurs! 

Wat houdt deze functie in?
Je bent verantwoordelijk voor het beheren van diverse (subsidie)projecten. Jouw doel is ervoor zorgen dat ondernemers de toegekende subsidie na afloop van het project uitbetaald krijgen. Dit houdt in dat je van de start tot de afwikkeling actief betrokken bent en ondernemers adviseert en ondersteunt bij het voldoen aan de verplichtingen. Voorbeelden hiervan zijn: het bewaken van de deadlines, het gezamenlijk met de ondernemer(s) inrichten van de projectadministratie, het voorbereiden en tijdig indienen van wijzigingen, voortgangsrapportages, voorschotverzoeken, einddeclaraties en vragenbrieven. Er is veel afwisseling in je werkzaamheden, je beheert kleine maar ook grote (samenwerkings)projecten met verschillende thema’s, zoals innovatie, duurzaamheid en leren & ontwikkelen.

Wat bieden wij jou?
Een afwisselende en uitdagende functie in een jonge, professionele en informele organisatie waarin je veel vrijheid én verantwoordelijkheid krijgt. Een werkomgeving waarin veel gedaan wordt aan de onderlinge samenwerking, teambuilding en ontwikkeling. Daarnaast bieden we jou:
• Een betrokken werkomgeving waarin je werkt aan maatschappelijke en duurzame projecten met impact;
• Een dienstverband (32 tot 40 uur) met aanstelling van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
• Salaris passend bij jouw ervaring in dit vakgebied;
• Goede werksfeer met regelmatig leuke teamactiviteiten, bijvoorbeeld wadlopen of een lang weekend skiën. Gezelligheid vinden we belangrijk!
• Mogelijkheid om thuis te werken (minimaal twee dagen op kantoor voor contact met je collega’s, sportuurtje, samenwerking en je persoonlijke ontwikkeling);
• Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en begeleiding, inclusief een intern- en extern opleidingsprogramma.

Lijkt jou dit een toffe functie of wil je meer weten?
Neem dan contact op met onze collega Martine Koonstra via 0513 648854 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We horen graag uiterlijk vrijdag 5 mei van je!

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief