De SLIM-subsidie voor scholing en ontwikkeling van medewerkers bleek in de afgelopen jaren een groot succes. Ook in 2023 kan deze subsidie weer worden aangevraagd. Wat doet u voor de ontwikkeling van jouw medewerkers? Wees SLIM en kom nu in actie! 

De subsidie is bedoeld om een leerrijke werkomgeving te creëren 
In maart en september 2023 staat de SLIM-subsidie opnieuw open. U kunt tot € 25.000 subsidie ontvangen voor activiteiten gericht op het creëren van een leerrijke werkomgeving binnen uw organisatie. Dit kan door bijvoorbeeld de volgende activiteiten:

  • Doorlichting van de onderneming: U kunt subsidie aanvragen om uw bedrijf door te (laten) lichten en een toekomstgericht opleidings- en ontwikkelplan te maken.
  • Loopbaan- en ontwikkeladvies voor uw medewerkers: Ook is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor het inhuren van een externe loopbaanadviseur die samen met uw medewerkers aan de slag gaat met hun persoonlijke ontwikkeling.
  • Ontwikkelen en invoeren van een leermethode: Tot slot kunt u bovengenoemde activiteiten direct toepassen door de ontwikkeling van een passende leermethode, zoals leermodules, e-learnings of een systeem van periodieke ontwikkelgesprekken.

Heeft u een idee voor een leerrijke werkomgeving voor de gehele branche of regio?
Werk dan samen met andere mkb'ers! In juni is het mogelijk om de SLIM-subsidie aan te vragen voor samenwerkingsverbanden. Groot denken mag, want u kunt dan tot wel € 500.000 subsidie ontvangen. Denkt u bijvoorbeeld aan het oprichten van een bedrijfsschool in een specifieke regio of branche, dan zou dat mogelijk goed passen binnen de SLIM-subsidie.

Ook grootbedrijven in de horeca-, recreatie- en landbouwsector kunnen subsidie aanvragen
Hoewel de SLIM-subsidie in de basis specifiek gericht is op mkb’ers, kunnen grootbedrijven in de bovengenoemde sectoren ook subsidie aanvragen in het tijdvak in juni.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten!
Wij gaan graag met u in gesprek over de SLIM-subsidie en denken met u mee over de mogelijkheden. Aarzel dus niet om eens contact op te nemen met ons SLIM-team: Marianne Schutter en Liesanne Veenstra, via 0513-648854. Of neem contact op met uw vaste aanspreekpunt binnen AC Adviseurs. Wij kijken uit naar uw bericht!

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief