De trends in de markt vragen om continue ontwikkeling van medewerkers. Maar waar hebben zij precies behoefte aan? En hoe kan hun ontwikkeling structureel onderdeel worden van de organisatie? Wees SLIM en kom nu in actie!

Het kabinet stimuleert de scholing en ontwikkeling van medewerkers
In september staat de SLIM-subsidie opnieuw open. Deze subsidie is in het leven geroepen om scholing en ontwikkeling binnen het mkb te stimuleren. U kunt tot € 25.000 subsidie ontvangen voor activiteiten gericht op het creëren van een leerrijke werkomgeving binnen uw organisatie. Dit kan door bijvoorbeeld de volgende activiteiten:

  • Doorlichting van de onderneming: U kunt subsidie aanvragen om uw bedrijf door te (laten) lichten en een toekomstgericht opleidings- en ontwikkelplan te maken.
  • Loopbaan- en ontwikkeladvies voor uw medewerkers: Ook is het mogelijk om subsidie aan te vragen voor het inhuren van een externe loopbaanadviseur die samen met uw medewerkers aan de slag gaat met hun persoonlijke ontwikkeling.
  • Ontwikkelen en invoeren van een leermethode: Tot slot kunt u bovengenoemde activiteiten direct toepassen door de ontwikkeling van een passende leermethode, zoals leermodules, e-learnings of een systeem van periodieke ontwikkelgesprekken.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten!
Wij gaan graag met u in gesprek over de SLIM-subsidie en denken met u mee over de mogelijkheden. Aarzel dus niet om eens contact op te nemen met ons SLIM-team: Marianne Schutter en Liesanne Veenstra, via 0513-648854. Of neem contact op met uw vaste aanspreekpunt binnen AC Adviseurs. Wij kijken uit naar uw bericht!

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief