Heeft u een kansrijk idee voor een nieuw product, een proces of een dienst en is het tijd voor de volgende stap? Dan is dit uw kans!

Ontvang tot € 20.000 subsidie om de haalbaarheid van uw idee te onderzoeken

Denk aan vragen als: ‘is mijn idee technisch mogelijk, wat zijn de marktbehoeftes en wat zou een goed verdienmodel zijn?’ Door antwoorden te zoeken op dit soort vragen krijgt u inzicht in de slaagkansen van uw idee. U kunt hiermee een afgewogen besluit nemen over de concrete uitvoering van uw idee, bijvoorbeeld in de vorm van een volwaardig prototype.

Aanvragen kunnen worden ingediend vanaf 12 april a.s.

De subsidie bedraagt 40% van de projectkosten en kan daarmee een mooie bijdrage leveren aan de realisatie van uw ideeën. Goed om te weten, het onderzoek mag volledig met eigen uren van u en/of uw medewerkers worden uitgevoerd. Hoewel de regeling landelijk wordt toegepast, zijn er wel regionale verschillen in de uitvoering. Laat u hierover goed informeren om deze kans ook praktisch te kunnen verzilveren.  

Benieuwd hoe u uw innovatieve ideeën verder kunt brengen?

Wij ondersteunen u graag bij het concretiseren en verwezenlijken van uw ideeën en denken graag met u mee over uw mogelijkheden van ideefase tot aan marktintroductie.

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

Kom in direct contact

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief