Hebt u ideeën voor circulaire economieprojecten? Dan ligt er een mooie kans voor uw organisatie om subsidie te ontvangen en uw ideeën te realiseren! Meer weten?

Circulair ontwerpen, ketensamenwerking en sociaaleconomische innovatie zijn de drie hoofdthema’s binnen het thema “Circulaire Economie” van de subsidieregeling TSE Industrie. Het RVO stelt hiervoor een extra aanvraagperiode open.

De TSE subsidie geeft uw idee dé zet in de goede richting

De doelstelling van het thema ‘circulaire economie’ wijkt af van de doelstelling van de andere vier subsidiabele thema’s binnen de TSE industrie. Doelstelling van het thema ‘circulaire economie’ is de ondersteuning van onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten om te komen tot meer en goedkopere circulaire producten, processen en diensten. Hierbij is de internationale stand van onderzoek en techniek de maatstaf. Uitgangspunt is dat wordt samengewerkt met minimaal één andere onderneming. U kunt dan samen tot € 500.000 subsidie krijgen. Aanvragen kan van 6 juli tot en met 14 september, waarna er een rangschikking zal worden gemaakt.

Van idee naar actie!

Hebt u concrete ideeën, aarzel dan niet en neem snel contact op met het team van AC Adviseurs om van gedachten te wisselen. Wij helpen u graag om werk te maken van uw initiatief!  

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief