Scholing en ontwikkeling van medewerkers is goud waard voor de onderneming. Heeft u hier mooie ideeën over maar ontbreekt het aan tijd en middelen om het uit te voeren? Lees dan snel verder!

MKB!dee ondersteunt ondernemers met een goed idee

Met deze subsidieregeling ondersteunen ministeries van Economische Zaken en Klimaat en Sociale Zaken en Werkgelegenheid ondernemers die een goed idee hebben om de ontwikkeling van werknemers in hun bedrijf, branche of regio te stimuleren. Dit doen zij door een financiële bijdrage voor het oplossen van knelpunten bij mkb-ondernemingen.

Bundel uw krachten en doe samen met een andere mkb’er mee!

Ideeën voor scholing en ontwikkeling mogen verder gaan dan alleen uw eigen onderneming; het is ook mogelijk om mee te doen met een idee voor de gehele branche of regio. In samenwerking met een andere mkb’er kunt u tot maar liefst € 200.000 subsidie krijgen.

Wij denken graag met u mee!

Een aanvraag voor MKB!dee kan worden ingediend t/m 7 september 2021 (onder voorbehoud). Wij horen graag uw ideeën over de scholing en ontwikkeling van uw medewerkers, en denken graag mee over eventuele samenwerkingspartners. Wacht dus niet langer en neem eens contact met ons op om (vrijblijvend) een afspraak in te plannen!

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief