Bent u benieuwd waar uw medewerkers behoefte aan hebben in het kader van hun ontwikkeling? En wilt u dat hun scholing en ontwikkeling structureel onderdeel uitmaakt van de organisatie? Wees SLIM en kom in actie!

Ontvang nu subsidie voor de scholing en ontwikkeling van medewerkers! 

In maart staat de SLIM-subsidie opnieuw open. Deze subsidie is in het leven geroepen om scholing en ontwikkeling binnen het mkb te stimuleren. U kunt tot € 25.000 subsidie ontvangen voor het inventariseren van de scholings- en ontwikkelbehoefte van de organisatie, het laten opstellen van individuele loopbaanadviezen en/of het ontwikkelen en invoeren van een leermethode. U kunt bijvoorbeeld denken aan het (laten) ontwikkelen van leuke leermodules of e-learnings voor uw medewerkers, gebaseerd op hun specifieke behoeften.

Stimuleert uw idee de scholing en ontwikkeling van medewerkers in de gehele regio of branche?

Dan is het in juni mogelijk om in samenwerking met andere mkb’ers subsidie aan te vragen! Groot denken mag, want u kunt dan tot wel € 500.000 subsidie ontvangen. Denkt u bijvoorbeeld aan het oprichten van een bedrijfsschool in een specifieke regio of branche, dan zou dat mogelijk goed passen binnen de SLIM-subsidie.

Ook grootbedrijven in de horeca-, recreatie- en landbouwsector kunnen subsidie aanvragen

Hoewel de SLIM-subsidie specifiek gericht is op mkb’ers, kunnen grootbedrijven in de bovengenoemde sectoren ook subsidie aanvragen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat het ons weten!

Wij gaan graag in gesprek over de SLIM-subsidie en denken met u mee over de mogelijkheden. Aarzel dus niet om eens contact op te nemen via 0513-648854 met ons SLIM-team: Marianne Schutter en Liesanne Veenstra. Zij denken graag met u mee over arbeidsmarkt vraagstukken waar u tegen aan loopt en vragen als hoe een leven lang ontwikkelen (LLO) (verder) te integreren in uw organisatie. Ook onderzoeken zijn graag welke financieringsmogelijkheden er op dit vlak voor u bestaan. U kunt ons uiteraard ook altijd Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of contact opnemen met uw vaste aanspreekpunt binnen AC Adviseurs.

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief