U zit vast vol met ideeën hoe uw product, proces of dienst van (over)morgen er uit kan zien. Weet u nog niet of en hoe dit te concretiseren, dan is dit uw kans!

Vanaf april kunt u weer maximaal €20.000 subsidie aanvragen voor het uitvoeren van een haalbaarheidsonderzoek. Simpel gezegd gaat het bij een haalbaarheidsonderzoek om de vraag: kan ik mijn idee technisch, commercieel en organisatorisch gezien ook te realiseren? Dit onderzoek geeft inzicht in de slaagkans van uw idee. U kunt daarna een afgewogen besluit nemen over de verdere ontwikkeling, bijvoorbeeld in de vorm van een volwaardig prototype.

Het loket voor aanvragen opent naar verwachting op 13 april. U kunt het onderzoek volledig zelf uitvoeren. Als projectkosten worden dan uren van uw eigen mensen opgevoerd. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om (deels) externen in te schakelen. De subsidie bedraagt 40% van de projectkosten en kan daarmee een mooie bijdrage aan realisatie van uw plannen leveren!

Wilt u eens sparren over uw idee en hoe dit idee te verwezenlijken? Bent u benieuwd naar financierings- of subsidiemogelijkheden in de verschillende fasen van idee naar marktintroductie? Neem dan contact op met ons!

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief