Hoe zorgt u dat uw werknemers zich kunnen blijven ontwikkelen? Er bestaan diverse mogelijkheden om scholing en ontwikkeling van uw personeel de gewenste prioriteit te geven. Meer weten?

Steeds meer werkgevers en werknemers erkennen het belang van een leven lang ontwikkelen (LLO). Maar waarom is dit eigenlijk zo belangrijk en wat te doen als werkgever wanneer u niet over de middelen beschikt om scholing en ontwikkeling te faciliteren?

Onze arbeidsmarkt verandert razendsnel. Trends als digitalisering, robotisering en bijvoorbeeld de energietransitie vragen telkens om nieuwe (beroeps)kennis, vaardigheden en competenties. Daarnaast verdwijnen er banen, ontstaan en nieuwe banen en veroudert onze beroepsbevolking. Om mee te kunnen komen in deze dynamische arbeidsmarkt, zullen werkenden zich hun leven lang moeten blijven ontwikkelen. Dit is niet alleen van groot belang voor de werkenden, maar ook voor de organisatie waarin zij werken. Wist u bijvoorbeeld dat werkgevers die inzetten op LLO succesvoller in hun markt zijn en beter in het vinden en binden van talent?

Het belang van LLO mag duidelijk zijn. Helaas beschikt niet iedere onderneming over de middelen om scholing en ontwikkeling de gewenste prioriteit te geven. Gelukkig biedt de overheid op diverse vlakken financiële ondersteuning. Van steun voor het opzetten van een leercultuur binnen de organisatie tot subsidies voor leerwerkplekken en vergoedingen voor loopbaanadviezen of het volgen van (online) scholing.  

Bent u ondernemer en vindt u het belangrijk dat uw werknemers zich een leven lang kunnen blijven ontwikkelen? Bel ons dan vandaag nog! Wij denken met plezier mee over hoe u LLO (verder) kunt integreren in uw organisatie en onderzoeken graag welke financieringsmogelijkheden er voor u bestaan.

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief