De coronacrisis heeft een enorme economische impact. Na het Rijk hebben ook diverse provincies steunpakketten samengesteld om bedrijven in de provincie te kunnen ondersteunen. Benieuwd naar de mogelijkheden in uw provincie?

In deze bizarre tijd heeft de overheid bewezen bereid te zijn om alles op alles te zetten om onze bedrijven te helpen. Denk bijvoorbeeld aan de NOW, TOGS en Tozo-regelingen, die inmiddels vrijwel overal bekend zijn. Na de steun op nationaal niveau komen de provinciale overheden ook in actie voor de lokale ondernemers.

Inmiddels hebben verschillende provincies een steunpakket samengesteld om bedrijven te kunnen ondersteunen. Iedere provincie heeft daarbij gekeken naar haar eigen lokale behoeften om daarmee maatwerk en optimale steun te kunnen bieden. Een veel voorkomend thema in deze steunpakketten is de ‘gastvrijheidseconomie’, gericht op het stimuleren van toerisme en recreatie. Ook innovatie en arbeidsmarkt zijn belangrijke thema’s waarin provincies bereid zijn te investeren.

De nieuwe steunmaatregelen bieden wellicht ook kansen voor u! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden in uw provincie? Laat het gerust aan ons weten, wij gaan graag met u in gesprek!

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief