Innovatie is nu misschien wel belangrijker dan ooit! Samenwerking kan daarbij voordelen bieden. Hoe dat werkt? Dat leggen we u graag uit!

Heeft u al ideeën om uw organisatie in te richten op basis van ‘het nieuwe normaal’? Of zijn er misschien andere redenen dat u met uw bedrijf wilt innoveren? Kom dan nu in actie, ga op zoek naar samenwerkingspartners en ontvang subsidie!

Nog even in het kort

Vanaf 11 juni is het mogelijk om een subsidie aan te vragen door samenwerkingsverbanden die zich richten op innovaties. De regeling MIT R&D Samenwerking stimuleert projecten waarbij minimaal twee MKB-ondernemingen werken aan de ontwikkeling van, of een aanmerkelijke verbetering van een innovatief product, dienst of proces.

De subsidie bedraagt 35% van de subsidiabele kosten en is maximaal € 350.000 per innovatieproject, waarvan maximaal € 175.000 per deelnemer aan het samenwerkingsverband.

Hoe verder?

Meer weten? Aarzel niet, neem contact met ons op! Wij gaan graag met u in gesprek om uw plannen te bespreken, te sparren over de mogelijkheden en te zoeken naar samenwerkingspartners!

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief