Werk jij nauwkeurig, vergeet je nooit een deadline en heb je een echte ‘Getting Things Done-mentaliteit’? Dan ben jij de medewerker projectbeheer subsidies die wij zoeken! Lees snel verder…

 Wij zoeken een medewerker projectbeheer subsidies bij AC Adviseurs

– GOOD THINKING –

Wat je over ons vertelt:

AC Adviseurs is een professionele adviesorganisatie die organisaties duurzaam vooruit helpt. Samen met hun relaties vertalen ze ambities en ideeën naar projecten. We werken mee aan projecten rondom o.a. energietransitie, circulair economie, big data en smart factory. Hierbij gaat het om klanten die willen vernieuwen. Ook AC Adviseurs durft te vernieuwen, staat open voor verandering en wil zich in de markt onderscheiden. AC Adviseurs levert verschillende diensten op het gebied van Subsidies & Financiering, Strategie & Businessdevelopment, Projectbeheer en Projectmanagement. Hierin ondersteunt en adviseert AC Adviseurs ondernemingen (Start-ups, MKB en multinationals) vanaf de idee fase tot aan het uitwerken van project- en businessplannen, en bij de financiering tot en met de eindverantwoording en realisatie van projectresultaten.

Wat jij je vrienden vertelt wat je doet:

“Ik help onze klanten ervoor te zorgen dat subsidie die wordt toegekend ook daadwerkelijk wordt ontvangen. Wanneer een subsidie wordt toegekend moet de klant een projectadministratie bijhouden om de subsidie te verantwoorden. Het is mijn taak om onze klanten goed voor te lichten, tools te maken en de projectadministratie te controleren. Op deze manier help ik klanten hun ambities en projecten waar te maken”. 

Wat jij vertelt dat je na drie jaar hebt geleerd:

"In de afgelopen 3 jaar dat ik bij AC Adviseurs werk, heb ik me geweldig ontwikkeld! Naast veel kennis en ervaring heb ik ook leuke mensen leren kennen, waar ik met veel plezier mee samenwerk. Ik heb geleerd om met strakke deadlines te werken, secuur te zijn en te schakelen tussen de klant en de subsidieverstrekker. Door mijn werk sta ik in contact met bedrijven uit allerlei sectoren. Samen met mijn collega’s ontzorgen we de klant en behalen we resultaat. Ik kijk met veel plezier terug op de afgelopen drie jaar bij AC Adviseurs en heb zin in de volgende jaren!”

Wat je daadwerkelijk gaat doen:

Je gaat aan de slag op onze afdeling projectbeheer en projectmanagement. In het begin word je meegenomen en intern opgeleid in de do’s en don’ts rondom subsidieprojectbeheer. Vanuit je kennis en ervaring weet je wat het is om secuur te werken, dat is dus niet nieuw voor je. Zodra een subsidie is toegekend, kom jij in beeld. In overleg met de klantadviseur maak je afspraken over het projectbeheer, je maakt handige tools voor de klant en informeert de klant over de belangrijkste subsidievoorwaarden. Gedurende de looptijd van het project houd jij vinger aan de pols en bewaak jij de deadlines. Tegen het einde van de looptijd van een project informeer je de klant over de benodigde stukken voor de verantwoording en toets je deze stukken aan de regelgeving. Hierbij heb je oog voor detail, ben je goed met (financiële) cijfers en kun je schakelen tussen de klant en de subsidieverstrekker. Je bent niet bang om de klant te bellen en aan te geven dat er informatie ontbreekt. Jij bent immers degene met een ‘getting things done mentaliteit’. Bij vragen kun je altijd terecht bij je directe collega’s en het wordt gewaardeerd als je met verbetervoorstellen komt. 

Hoe ga je dit eigenlijk allemaal doen?

 • Met je pro actieve en gestructureerde houding houd jij zelf deadlines en planning in de gaten, realiseer je deze en zorg je ervoor dat alle klanten en stakeholders alles op tijd aanleveren zodat de subsidieverantwoording (financieel en inhoudelijk) tijdig en perfect wordt ingediend.
 • Je behoudt het overzicht over de verschillende planningen en neemt veel werk uit handen van de adviseurs. Natuurlijk help je de klant met subsidieverantwoording, want jij bent de expert!

Hoe ziet jouw dag eruit?

Na eerst je collega’s te hebben begroet en een kopje verse bonenkoffie of thee te hebben gepakt, stap je met je collega’s de scrum stand-up in om de gezamenlijke weekplanning, prioriteiten en deadlines door te nemen. Je geeft aan dat je bezig bent met een vaststelling van een subsidie waarbij je vragen hebt over bepaalde voorwaarden. Je collega hoort dit en biedt aan om na de scrum even samen te gaan zitten om je vragen door te nemen en een oplossing te verzinnen. Je kunt hierna zelf weer aan de slag.

Na de gezamenlijke lunch ontvang je het bericht dat het project waar jij aan hebt gewerkt positief is afgerond. Je informeert de klant met dit goede nieuws. Klant blij, jij blij. Vervolgens zet je je tanden in de administratie van een langlopend subsidietraject. Je checkt data, facturen, betaalbewijzen en ziet er nog documenten ontbreken. Je maakt een duidelijk overzicht van de ontbrekende documenten en mailt dit naar de klant. Voor de zekerheid bel je er nog even achteraan omdat de deadline nadert. Richting het einde van de dag heb je een meeting met het team Projectbeheer waarin o.a. werkverdeling, deadlines en processen worden besproken. Daarna check je nog even of je alle acties op je to do’s lijstje hebt afgevinkt en pak je je sportspullen om (één keer per week) met je collega’s te gaan sporten.

Met wie werk je?

Je werkt samen met een team van 15 enthousiaste professionals. In de platte organisatie heb je met iedereen contact en werk je nauw samen met de adviseurs en directie.

Wat vragen wij van jou?

 • Afgeronde MBO/MEAO+ op het gebied van (financiële) administratie
 • Relevante werkervaring in een administratieve functie
 • Je bent secuur en hebt oog voor detail en voelt je verantwoordelijk voor je werk
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden zowel schriftelijk en mondeling
 • Handelt assertief/pro-actief naar klanten en collega’s
 • Gevoel voor prioriteitstelling/planning en organiseren
 • Je kan zelfstandig werken, maar ziet de winst in samenwerking
 • Een flexibele en positieve/enthousiaste houding
 • Ervaring met Word en Excel

Wat bieden wij jou?

 • Een afwisselende functie in een jonge, professionele en informele organisatie
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Een betrokken werkomgeving met aansprekende opdrachtgevers
 • Een dienstverband van (minimaal) 28 uur met aanstelling van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband
 • Marktconform salaris
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en begeleiding, inclusief een intern- en extern opleidingsprogramma
 • Een wekelijks sportuurtje
 • Een actieve personeelsvereniging met uitjes in binnen- en buitenland. 

Hoe solliciteer je?

Stuur een mail met daarin je CV en je motivatiebrief in het Nederlands naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. de functienaam en je hoort binnen een week of je uitgenodigd wordt voor een gesprek. Mocht je onverhoopt vragen hebben, dan kun je ons een mail sturen of bellen met Mathijs Slomp, telefoonnummer 0513 – 648 854.

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief