Heeft u circulaire ambities? Hoewel het vandaag alweer de laatste dag van de Week van de Circulaire Economie is, is deze tijd van het jaar een mooi moment om uw (circulaire) innovatieplannen te concretiseren!

De transitie naar een circulaire economie is één van de drie gerelateerde transities waar Nederland zich voor geplaatst ziet. In 2050 moet Nederland nagenoeg geen afval hebben en volledig circulair zijn. Een circulaire economie is gericht op het optimaal inzetten en hergebruiken van grondstoffen in de verschillende schakels van de productieketen: van de winning van grondstoffen tot consumptie. Grondstoffen dreigen schaars te worden door een groeiende bevolking en toenemende welvaart in de wereld. Hierdoor wordt het steeds belangrijker om de beschikbare grondstoffen zo efficiënt mogelijk te gebruiken. Dit geeft ook nieuwe kansen voor bedrijven: nieuwe markten, meer samenwerking en minder grondstoffenverbruik.

Om deze transitie te ondersteunen heeft de overheid geld uitgetrokken om initiatieven op het gebied van de circulaire economie te ondersteunen. Het huidige (subsidie)instrumentarium biedt daardoor veel mogelijkheden voor projecten die een circulair of duurzaam karakter hebben.

AC Adviseurs gaat graag met u in gesprek om van uw plannen projecten te maken en hiervoor financieringsmogelijkheden te ontdekken. Neem daarom vandaag nog contact op met één van onze specialisten om geen voordeel mis te lopen!

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief