Heeft u ambities om de samenwerking aan te gaan met een klant, leverancier of met een andere partij die buiten Europa gevestigd is? En bent u benieuwd of uw innovatieproject met deze partij haalbaar is? Wellicht is de INNOWWIDE-subsidie interessant voor u. Lees snel verder!

Wat is INNOWWIDE?

INNOWWIDE is bedoeld voor Europese mkb-ondernemingen die de economische en technische haalbaarheid van een innovatieve technologie willen onderzoeken.U kunt hierbij onder andere denken aan de volgende activiteiten: het opstellen van een businessmodel, juridische en politieke aspecten in kaart brengen, vereiste investeringen onderzoeken of onderzoek doen naar de exploitatie van uw nieuwe product of dienst.

De kosten die u maakt om de technische en economische haalbaarheid van uw innovatie te onderzoek komen in aanmerking voor subsidie. Per project geldt een vast subsidiebedrag van €60.000. De minimale projectkosten dienen €86.000 te bedragen. Voorwaarde is dat een samenwerking wordt aangegaan met een partij die buiten Europa is gevestigd en onder één van de volgende drie categorieën valt: ontwikkelingslanden, grote opkomende economieën (China, Rusland, Brazilië en Mexico) en ontwikkelde landen. 

INNOWWIDE is op woensdag 15 januari weer open gegaan voor aanvragen. U kunt uw aanvraag tot 31 maart 2020 indienen. 

Hoe verder?

Heeft u internationale ambities die u gezamenlijk met een partij buiten Europa wil gaan realiseren? Of wilt u meer weten over de INNOWWIDE-regeling? Neem dan snel contact op met het team van AC Adviseurs, wij kunnen u verder helpen!

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief