Heeft u plannen om uw bedrijfsactiviteiten uit te breiden over de grens en wilt u hier de mogelijkheden en risico’s van in kaart brengen? Er zijn ook in 2020 vouchers beschikbaar om u hierbij een steuntje in de rug te geven.

De vouchers hebben tot doel om mkb-ondernemingen te ondersteunen bij het onderzoeken van de mogelijkheden om duurzaam internationaal te gaan ondernemen.

Het gaat om de volgende typen vouchers:

  • Voucher individuele coaching: coaching gesprekken die resulteren in het formuleren van een actieplan voor een internationaliseringsstrategie van een mkb-onderneming;
  • Voucher collectieve activiteit: deelname aan een handelsmissie of collectieve beursinzending;
  • Voucher kennisverwerving: inschakelen van een expert voor het opdoen van internationale juridische en fiscale kennis;
  • Brexit-voucher: stimuleren van mkb-ondernemingen om alternatieve markten te identificeren en de gevolgen van Brexit voor de onderneming in kaart te brengen.

De voucher individuele coaching heeft een waarde van € 2.400. De voucher collectieve activiteit vergoedt maximaal € 1.500, waarbij 50% van de kosten voor deelname aan de collectieve activiteit wordt vergoed. De voucher kennisverwerving en de Brexit-voucher geven aanspraak op een vergoeding van 50% van de kosten tot maximaal € 2.500.

Bent u voornemens  om duurzaam internationaal te gaan ondernemen? Bent u benieuwd of u gebruik kunt maken op één van bovenstaande vouchers? Neem dan contact op met AC Adviseurs. Wij helpen u graag verder!

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief