Vol trots presenteren wij vandaag onze nieuwe profilering. We hebben onze merkbelofte aangescherpt en aangepast aan onze positionering in de markt. Vanaf nu treden wij ook naar buiten met een geheel nieuw logo, onze vernieuwde huisstijl en website.

Met onze aangepaste profilering spelen wij in op een bredere vraag uit de markt. Wij hebben onze klanten in de afgelopen jaren op verschillende terreinen met raad en daad bijgestaan, maar wij hebben die kennis en ervaring nooit expliciet uitgedragen. Tegelijkertijd hebben onze medewerkers in onze profilering een meer centrale plek gekregen. Vanuit onze boodschap ‘Good Thinking’ kunnen wij u met ons enthousiaste team optimaal ondersteunen en inspireren. AC Adviseurs wil graag úw sleutel tot succes zijn.

Voor de introductie van de nieuwe website hebben we een korte video impressie gemaakt.

Het proces om te komen tot onze nieuwe profilering is uitgevoerd in nauwe samenwerking met partners, die net als wij zoeken naar verbindingen en die elkaar inspireren om zo samen te kunnen werken aan groei.

Gotogrow

Zó ontwikkel je relevantie.

Voor AC Adviseurs hebben wij de nieuwe positionering, merkidentiteit en het design mogen ontwikkelen.

Een uitdagende opdracht waarbij we helemaal vanuit de essentie een krachtige profilering hebben gecreëerd. Vanuit een strategische brainstorm is de basis gelegd voor de merkbelofte “Good thinking”.

Want de focus, ook voor dienstverleners, is niet wat je doet, maar waarom je bestaat.

Dit uitgangspunt is doorvertaald naar een krachtige identiteit en communicatie strategie waar het begrip verbinden letterlijk is gevisualiseerd. Daardoor is AC Adviseurs echt een merk geworden. Maar wel met een persoonlijke touch. Het zijn tenslotte de mensen die het doen. Daarom hebben alle medewerkers letterlijk een platform gekregen in huisstijldragers en op internet. Voor de website hebben we een designconcept ontwikkeld dat inspireert en informeert met aandacht voor het individu en een heldere product segmentatie.

Wij kijken met veel plezier terug op deze inspirerende samenwerking en interessante opdracht.

Meer informatie: gotogrow.nl/

Tweepixels

Tweepixels is een webbureau dat mooie, intuïtieve & vindbare websites maakt die geoptimaliseerd zijn voor ieder formaat scherm. In samenwerking met Gotogrow hebben wij dan ook een mooie website gebouwd die perfect wordt weergegeven op zowel telefoons als desktop computers en alles daar tussen in.

Bij het bouwen van de website is er rekening mee gehouden dat de website goed vindbaar is op zoekmachines als Google. Het is namelijk erg belangrijk dat de met zorg ontwikkelde identiteit ook online tot zijn recht komt. Daarbij is het niet alleen van belang dat de website technisch en grafisch helemaal in orde is maar ook dat de website goed gevonden wordt. Wanneer de website namelijk niet gevonden kan worden dan hebben alle andere zaken namelijk ook geen nut.

AC Adviseurs is een uitstekend bedrijf om mee samen te werken. Ze staan namelijk net als wij voor vernieuwende en toekomstgerichte producten en diensten. De wensen van AC Adviseurs sloten dan ook naadloos aan bij onze voorkeuren en werkwijze.

Meer informatie: tweepixels.nl/

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief