Ziet u als mkb-ondernemer mogelijkheden om uw innovatieve producten of processen versneld naar de markt te brengen in samenwerking met buitenlandse partijen? Dan is Eurostars interessant voor u!

Eurostars is een subsidieprogramma vanuit een samenwerking tussen het Eureka netwerk en de Europese Unie. Eureka is een samenwerkingsverband tussen meer dan 40 landen en richt zich op het stimuleren van internationale en marktgerichte R&D-projecten. Het doel van Eurostars is dan ook om marktgerichte innovatieve projecten te stimuleren en daarmee snellere ontwikkeling en groei van mkb-ondernemingen mogelijk te maken.

Projecten moeten innovatieve producten, processen of services betreffen die het welzijn van de bevolking kunnen verbeteren. De Eurostars regeling is daarmee zeer breed toepasbaar. Er moet er sprake zijn van een samenwerking tussen partijen uit tenminste 2 Eurostars-landen. De maximale bijdrage per project is €500.000 voor Nederlandse projectpartners. De eerstvolgende sluitingsdatum voor het indienen van internationale projectvoorstellen in call 13 is op 13 februari 2020, 20.00 uur.

Ziet u kansen om in internationale samenwerking marktgerichte R&D-activiteiten te verrichten? Neem dan contact op met het team van AC Adviseurs! Wij helpen u graag verder!

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief