Heeft u plannen om te investeren in innovatieve projecten op het gebied van natuur, milieu of klimaat? Dan is de LIFE-subsidieregeling mogelijk iets voor u!

LIFE is een subsidieprogramma van de Europese Unie. De regeling zal in april 2020 met een nieuwe openstelling komen.

Doel van LIFE is om innovatieve projecten te ondersteunen die passen in het Europese natuur-, milieu- en klimaatbeleid. Ze moeten het beleid verder ontwikkelen of in de praktijk brengen. Daartoe kan LIFE projecten ondersteunendie zich in de test-, demo- en/of pilotfase bevinden. Elke organisatie in de EU kan meedoen. Van grote en kleine bedrijven tot overheden en non-gouvermentele organisaties (ngo’s). Aanvragen kan individueel of in samenwerking met andere partijen in Nederland of binnen de EU.

LIFE kent twee verschillende deelprogramma’s, namelijk het deelprogramma ‘Natuur en milieu’ en het deelprogramma ‘Klimaat’. Elk deelprogramma heeft eigen afzonderlijke prioriteiten.

De slaagkans hangt af van de kwaliteit van uw aanvraag. Zorg dat uw aanvraag aan alle criteria voldoet en zo goed mogelijk scoort. De concurrentie is groot en alleen de kwalitatief beste aanvragen maken kans.Dit vraagt om tijdig te starten met 100% commitment van alle betrokkenen!

Wilt u een serieuze poging wagen voor LIFE-subsidie? Neem dan contact op met het team van AC Adviseurs! Wij helpen u graag verder!

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief