Het kabinet is een publieksconsultatie gestart over de uitvoering van het Klimaatplan, dat beschrijft hoe Nederland tot 2030 het nationale klimaatbeleid vormgeeft. Dit Klimaatplan raakt iedereen, maar weet u ook wat het concreet voor uw onderneming betekent?

Aan de basis van het Klimaatplan ligt het Klimaatakkoord, dat op 28 juni 2019 gesloten werd. Het Klimaatakkoord bevat maatregelen om de nationale CO2-uitstoot tot 2030 met 49% te verminderen. De publieksconsultatie over het Klimaatplan vraagt naar de aandachtspunten bij de uitvoering van die maatregelen. Ook wordt gevraagd naar aandachtspunten die spelen op de langere termijn. De vragenlijst bevat negen consultatievragen. 

De consultatie loopt tot 4 oktober 2019. U kunt uw mening hier kenbaar maken.

Wilt u meer weten wat het Klimaatakkoord voor uw onderneming betekent? Ga dan in gesprek met de specialisten van AC Adviseurs. Wij hebben een stapsgewijze aanpak ontwikkeld om samen met u de impact van het Klimaatakkoord op uw onderneming te bepalen en uw ambities op het vlak van de energietransitie hier op praktische en realistische wijze mee te verbinden. 

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief