Zorgaanbieders en samenwerkingsverbanden die aan de slag willen met een (verbeterde) digitale uitwisseling van gegevens kunnen hiervoor aanspraak maken op subsidie.

De subsidieregeling InZicht is er om digitale gegevensuitwisseling in de zorg te stimuleren. Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) wil met de regeling bereiken dat zorgverleners meer tijd overhouden voor directe zorg aan hun cliënten en meer regie op het zorgproces voor cliënten en mantelzorgers. 

Door het digitaal toegankelijk maken en uitwisselen van gegevens wordt het samen beslissen met de cliënt of mantelzorger ondersteund. Ook vermindert de administratieve last voor de zorgprofessional. Daardoor is er meer tijd voor de cliënt en worden er minder onnodige fouten gemaakt in de registratie van gegevens. Dat vergroot de veiligheid en het vertrouwen in de zorg.

Wilt u meer weten over de concrete mogelijkheden die de subsidieregeling InZicht u biedt, of wilt u anderszins kansen voor uw organisatie verkennen? Neem dan contact op met de specialisten van AC Adviseurs.  

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief