Overweegt u een aanvraag in te dienen bij het Waddenfonds? U kunt daarbij tot € 5.000 terug krijgen op de kosten voor een adviseur bij het opstellen en indienen van de aanvraag!

Vanaf 17 september tot en met vrijdag 28 september 13.00 uur wordt hiervoor de subsidieregeling Advieskosten Waddenfonds opengesteld. De ondersteuning is gericht op organisaties die van plan zijn in de aanvraagperiode van 3 december a.s. tot 18 januari 2019 een aanvraag in te dienen bij het Waddenfonds.

Voorwaarden

Als een complete aanvraag in het kader van de regeling Advieskosten bij het Waddenfonds wordt ingediend, dan ontvangt de aanvrager een voucher. Betaling van de gemaakte adviseurskosten vindt plaats nadat de aanvrager een volledige aanvraag bij het Waddenfonds heeft ingediend. Welke kosten komen in aanmerking? Ondersteuning bij het opstellen van het projectplan, de begroting en business case zijn subsidiabel gesteld. De subsidieregeling voor de advieskosten heeft een budget van € 300.000.

Acht hoofdthema’s

Het Waddenfonds ondersteunt op basis van acht hoofdthema’s projecten in de regio van het Waddengebied. Heeft u een idee voor een project dat bijvoorbeeld bijdraagt aan duurzame recreatie en toerisme, verduurzaming van de energiehuishouding of de kwaliteit van de bodem, licht en geluid in het Waddengebied? Dan komt uw project mogelijk in aanmerking voor financiering. Het beschikbare budget is €8 miljoen. Voor ieder project kan maximaal € 500.000 subsidie worden verstrekt. Het gemiddelde subsidiepercentage bedraagt 50 procent van de subsidiabele kosten.

Wilt u meer weten over de voucherregeling van het Waddenfonds? Of wilt u sparren over de mogelijkheden van een aanvraag? Neem dan contact op met het team van specialisten van AC Adviseurs.

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief