Word jij enthousiast van alle mogelijkheden rondom trends uit de Gartner Hype Cycle for Emerging Technologies? Wil jij organisaties adviseren en praktisch ondersteunen bij projecten op dit soort technologiegebieden? Dan zoeken we jou!

– GOOD THINKING –

Wat je over ons vertelt:

AC Adviseurs is een professionele adviesorganisatie die organisaties duurzaam vooruit helpt. Samen met hun relaties vertalen ze ambities en ideeën in projecten. De organisatie durft te vernieuwen, staat open voor verandering en wil zich in de markt onderscheiden. Door AC Adviseurs worden verschillende diensten geleverd op het gebied van Subsidies & Innovatie, Strategie & Businessplanning, Projectbeheer en Werkgelegenheid & Duurzame Inzetbaarheid. AC Adviseurs ondersteunt en adviseert organisaties (start-ups, MKB en multinationals) vanaf de idee fase, het uitwerken van project- en businessplannen, ondersteunen bij de financiering tot en met de eindverantwoording en realisatie van projectresultaten. Als het nodig is verzorgen ze ook projectmanagement.

Wat jij je vrienden vertelt wat je doet:

“Ik help organisaties om hun ambities, innovaties en ontwikkelingen te vertalen in praktische (business)plannen, de verwerving van financiering en zorg samen met mijn collega’s voor de uitvoering van het traject van A tot Z. Hiermee maak ik innovaties mede mogelijk en draag ik mijn steentje bij aan de maatschappij van morgen!”

Wat jij vertelt dat je na drie jaar hebt geleerd:

“Na een aantal Jaren als programmeur gewerkt heb, ben ik tot de conclusie gekomen dat ik het interessanter vind om breder betrokken te zijn bij cutting edge ICT projecten op het vlak van IoT, BigData en Blockchain in plaats van als programmeur. In de afgelopen 3 jaar dat ik bij AC Adviseurs werk, heb ik me hierin geweldig ontwikkeld! Naast veel kennis en ervaring heb ik ook leuke mensen leren kennen, waar ik veel plezier mee heb gehad. Ik heb geleerd om met strakke deadlines te werken, een goed projectplan te schrijven en echt in de huid van de klant te kruipen. Ik heb een groot netwerk ontwikkeld door het werken met ondernemers, directies en management teams. Daarnaast heb ik geleerd in een team te werken en onder druk te presteren. Ik kijk met veel plezier terug op de afgelopen drie jaar bij AC Adviseurs en sta voor een volgende uitdaging in mijn ontwikkeling tot (senior) consultant Business IT en Management bij AC Adviseurs”.

Wat je daadwerkelijk gaat doen:

Je gaat aan de slag als IT specialist in onze praktijk Subsidies & Innovatie. Je ontwikkelt je adviesvaardigheden (verder) door een intensief opleidingsprogramma en door samen met ervaren adviseurs te werken aan klantopdrachten. Je bezoekt innovatieve IT-bedrijven en gaat in gesprek met projectleiders, architecten en ontwikkelaars over IT innovaties van overmorgen. Daarbij inventariseer je subsidiemogelijkheden, onderhoud je contacten met klanten en subsidie verlenende instanties en werk je aan het vertalen van innovatieve projecten naar (technisch) beschrijvingen en projectplannen. Je krijgt de kans om in de keukens van verschillende interessante en innovatieve IT-bedrijven te kijken en hun ambities en bedrijfsactiviteiten te vertalen in praktische projecten. Tussendoor ontspan je je in het sportuurtje met je collega’s.

Hoe ga je dit eigenlijk allemaal doen?

Door jouw kennis van IT, ontwikkelingen in de markt en kennis van de business van de klant weet je de klant elke dag positief te verrassen en zorg je ervoor dat het onze klanten aan niets ontbreekt en zij hun ambities kunnen realiseren.

Met je pro actieve en gestructureerde houding houd jij zelf deadlines en planning in de gaten, realiseer je deze en zorg je ervoor dat alle klanten en stakeholders alles op tijd aanleveren.

Je behoudt het overzicht van de verschillende planningen en werkt nauw samen met onze andere adviseurs.

Hoe ziet jouw dag er uit?

Na eerst je collega’s te hebben begroet en een kopje verse bonenkoffie of thee te hebben gepakt, stap je met je collega’s de scrum stand-up in om de gezamenlijke weekplanning, prioriteiten en deadlines door te nemen. Je geeft aan dat een in de scrum ingebracht nieuw project past bij jouw interesse en competenties en gaat met een ervaren collega aan de slag om aanpak, contouren en actiepunten te bepalen en start met het opstellen van een projectplan.

Na de gezamenlijke lunch ga je samen met een collega naar een relatie om hun innovatieve ideeën rondom IoT door te nemen. Na een verdiepingssessie over de achterliggende technologie ga je terug naar kantoor om het gesprek uit te werken en door middel van deskresearch te zoeken naar interessante subsidiemogelijkheden. Omdat de provincie een interessante regeling lijkt te hebben, pak je de telefoon om nadere informatie op de vragen. Je stuurt snel nog een reminder aan een klant om terugkoppeling te geven op een concept projectplan, vinkt al je to do’s van die dag af en pakt je sportspullen om met je collega’s te gaan sporten.

Met wie werk je?

Met een team van 15 enthousiaste professionals werk je samen, met de één meer dan met de ander. Je rapporteert aan één van de directeuren. In de platte organisatie heb je met iedereen contact en werk je ook nauw samen met alle adviseurs.

Wat vragen wij van jou?

 • Afgeronde academische opleiding met relevante werkervaring in de IT
 • Ervaring met programmeren, kennis van lagere programmeertalen is een pré
 • Zeer goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift (Nederlands en Engels)
 • Goed kunnen luisteren en vragen stellen
 • Klantgerichtheid, creativiteit en ondernemersgeest
 • Affiniteit met (informatie)technologie in combinatie met economie en ondernemerschap
 • Rijbewijs B en geen 9 tot 5 mentaliteit

Wat bieden wij jou?

 • Een afwisselende en uitdagende functie in een jonge, professionele en informele organisatie
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid
 • Een betrokken werkomgeving met aansprekende opdrachtgevers
 • Een fulltime dienstverband met aanstelling van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband
 • Marktconform salaris, aantrekkelijke secondaire arbeidsvoorwaarden met o.a. laptop, iPad en iPhone.
 • Veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en begeleiding, inclusief een intern- en extern opleidingsprogramma

Hoe solliciteer je?

Stuur een mail met daarin je CV en je motivatiebrief in het Nederlands naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. de functienaam en je hoort binnen een week of je uitgenodigd wordt voor een gesprek. Mocht je onverhoopt vragen hebben, dan kun je ons een mail sturen of bellen met Anco Buning, telefoonnummer 0513 – 648 854. Om je ontwikkelmogelijkheden in kaart te brengen, maakt een assessment deel uit van de procedure. Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief