Wie een idee heeft om mensen die buiten de maatschappij vallen weer mee te kunnen laten doen kan subsidie ontvangen. Heb jij zo’n goed idee?

Iedere Fries in Fryslân moet mee kunnen doen in de gemeenschap waarin hij woont. Het klinkt vanzelfsprekend. Toch is het dat niet. Nog steeds zijn er mensen die buiten de maatschappij dreigen te vallen, om wat voor reden ook. De provincie Fryslân stelt 3,6 miljoen euro beschikbaar voor de periode 2016 – 2019 en daagt samenwerkende organisaties uit om met maatschappelijke ideeën te komen.

 

Door professionals, vrijwilligersorganisaties, sportverenigingen etc. samen te laten werken moeten er projecten ontstaan waarbij iedereen mee mag doen. Het moeten projecten zijn met effecten op de langere termijn en die toegepast kunnen worden in de hele provincie Fryslân.

 

De subsidie wordt verdeeld in verschillende rondes waarbij projecten op kwaliteit worden beoordeeld. De eerste ronde is inmiddels geopend en sluit op 31 oktober 2016.

 

Heb jij, je bedrijf, je sportvereniging een goed idee maar weet je niet hoe nu verder? Neem contact met ons op. Wij hebben een breed en gevarieerd netwerk welke je verder zou kunnen helpen. Want waar kansen zijn, daar is AC!

label

flag united kingdom

AC Adviseurs

Abe Lenstra boulevard 52-4
8448 JB HEERENVEEN

Twitter Facebook Linkedin

label

Kom in direct contact

icon
label

info@acadviseurs.nl

TEL: 0513 – 648 854

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Nieuwsbrief

icon
label

Mis niets meer en blijf op de hoogte van de laatste artikelen en ontwikkelingen binnen AC Adviseurs.

Bekijk de laatste nieuwsbrief